Braaiday

In Fokken Zef Videos deur griffin25 Eiertjies

Hierdie maand score ons weer 'n vakansiedag in die vorm van National Braaiday. Ons is lus om iemand te bederf met 'n R1000 se drank hamper, maar meer daaroor later in die maand.

Kyk solank na hierdie rip-off van Rebecca Black.

Hierdie post is 101 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,248,710 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBraaiday

Comments

 1. Pieter

  fok ja laat weet ek sal enige iets doen vir die R1000 drank hamper!

 2. Prof. Bokdrol

  Skerp video – die kalender zaber ons egter hierdie jaar deur die ore, 24 Sep is 'n Saterdag…

 3. Author
  griffin

  Ja, ek het eers soos ‘n poes gevoel toe ek my fout agterkom en toe soos ‘n groter poes toe ek besef daai Vrydag is nie ‘n holiday nie, so ek gaan af vat en braai en suip. Fok werk in sy rusty poefgaatjie.

 4. Prof. Bokdrol

  Nie so 'n groot poes soos ander arme konte gaan voel as hulle by die werk sit nie…
  Terloops, Prof. Boknai, as jy nog iewers daarbuite is (en intussen geleer het om "naai" te spel) wil jy ook môre afvat dan gaan suig ons saam Griff se piel?

 5. nothelpingtheproblem

  nothing like a bunch of white boy hipsters to make a video with misogynist and  homophobic undertones. Not sure what your life is like in Africa, but making a video like that in the USA could have a huge impact on the imbalance of equality. Cheers to being clever, but really? get over yourselves.

 6. Author
  griffin

  Jesus, it really bothered you so much that you had to leave the same hipster comments over here and over at BoingBoing. Give me one example of misogynist or homophobic undertones in the video. Dont’ try to be clever and read something into it when there is in fact, fuck-all. A simple “this video fucking sucks” whould have done – not that we’d give a fuck, as we didn’t make it.

  “Fuck off, you little whiny fag asswhore” is probably the shortest sentence I could come with on the fly to give you an example of misogyny and homophobic vibes, just in case you struggle with those two concepts.

  “Not sure what your life is like in Africa” – why don’t you fucking Google “South Africa”.

  Somtyds is van julle Amerikaners regtig deur die fokken kak. Blerrie poes.

 7. Hoshja

  Jirre sal so kont nou op ons site kom try kak praat. Ek nou nog net 2 amerikaners in my lewe ontmoet maar moes 4 keer kots.

 8. J-M

  Ek glo nie die doos is regtig Amerikaans nie, ek dink dis 'n 16 jarige wat std4 weer oordoen erens in Brakpan?
  Ingeval jy wel 'n yank is go suck Justin Bieber's cock

 9. Doulasjamesass

  @nothelpingtheproblem

  You Sir/ Madam, are like a small child who wonders into a movie theatre, mid-way through a film and feels the need to shout their opinion about something they’ve just seen without understanding the context.
  Watch the video again, a few times. You’ll note that it’s a parody (not a doccumentary), the misogynist and homophobic undertones you’ve “so cleverly” picked up on were placed there as a result. Do we really need to point out the difference between parody and intollerance and inequality to you?
  I saw the original video, you’re very lucky they cut the scenes where they’re oppressing the rapper and force him into sweat shop labour, perform abortions and burn the american flag.

  Sincerly, Y.P. Oes

 10. Hansie Dom

  @nothelpingtheproblem  Fok jou en jou moeder.  Have a lovely Friday!

 11. Prof. Natnai

  Hey Bokdrol, het jy al 'n Capey hoor nai sê? Hulle se nie naai soos jou ouman as sy praat van haar naaldwerkmasjien nie. Hulle se nai, jou dom nai.

  Then again ek verwag nie van jou om dit te weet nie want jou kop is so diep in Griffin se hol dat nie weet wat gaan aan in die wêreld buite WKJ nie, nes daardie poes van 'n Amerikaner. Jissis jy is soos deur die kak dat jy nie eers my "naam" kon reg kry nie. Braaidag is ook nie vandag nie poes, dit is eers op die 24ste. Gots jy maak dit te maklik.

  So vat jy maar die Vrydag af dan kan jy lekker draties kap oor foto's van Griff terwyl jy een van sy onnies dra wat jy gesteel het van sy wasgoeddraad af. Lekker dag, jou kont.

 12. Author
  griffin

  Ok, dis nou genoeg, Jaco. Gaan spoel die effie uit.

  Hier is jou lynstaan kodes vir moreoggend in die stort:

  een en veertig
  honderderd-vier-en-dertig
  honderd-agt-en-vyrftig
  honderd-een-en-sestig

  Staties. Gooi!

 13. Prof. Bokdrol

  Prof. Natnai (met korrekte en eervolle respek aan jou gekose naam) ek vertrou jy het die lynstaankodes reg gelees, en nie te vroeg gespring dat die sak sarkasme (wat nogal verbasend baie na vars bokstront ruik…) jou nie vol in die gesig getref het nie?

 14. AMOS*

  @nothelpingtheproblem, if we backward and ignorant 'Africans' think Americans are backward and ignorant, you should really go and have a long, hard – sorry, if you once again see sexual innuendo in an innocent phrase – look at yourselves.
   
  Your this-is-me-trying-to-sound-clever phrase "have a huge impact on the imbalance of equality" could make sense if you tried "impact on the balance of equality". But then again, no-one here was expecting an intelligent comment from someone who thinks Africa is a country.
  Now go away and go learn some manners and geopraphy. Here's another tip: Listening to Justin Bieber, Dorothy Black and their ilk WILL further dumb you down.
  By the way, some of our best friends are homosexual and I am a lesbian myself.
  With love and remorse,
  AMOS

 15. Prof. Bokdrol

  AMOS* jy is 'n ware vredemaker – geniet jou dratie, jy verdien dit dubbel en dwars, en ek nomineer jou vir die volgende Nobel-prys vir cyber-peace. Ek wou nog my half-boetjie daar in Marokko verder kak byt, maar jou kommentaar het my aandag afgetrek – so ek help net gou my kollega Dr. Onk by die deur uit op pad na sy huis toe, dan is dit slapiestyd vir my. Lekker naaweeki/braaiweek, almal!

 16. Dirk Diggler Diktros

  Natnaai, so jou naam is toe reg.  Die gerugte is toe waar.  Maar ek gee jou gelyk.  dit vat n man te vark om n nat naai te wees.  So, se my, is die gerug is dus reg, die beste deel van hou het langs jou ma se binnebeen afgeloop, daar is juis n vraagteken oor wie endtlik eintlik deurgekom het…DDD

 17. Prof. Bokdrol

  Julle fokkers – julle het dit alweer gedoen! Alhoewel my kop nou voel soos daai storie op die Beeld posters langs die pad vandag oor Dumbo wat op iemand se kop gedans het, weet ek, met bietjie vernuftige speurwerk, vir-fokken-seker dat "i" en "w" moer vêr van mekaar oppie keyboard sit. Julle skuld my 'n dubbel…

 18. Prof. Bokdrol

  Maasepooo…verskoning, ek bedoel uiteraard eintlik "genugtig" – nadat Dumbo, die nuwe SAB mascot, klaar op my kop gedans het besef ek mens kan nog amper wegkom met 'n spelfout, maar as jou vingers gly (fokken laptop…) terwyl jy lynstane omskakel in IP-speak kan jy 'n fokop maak wat jou vat van MWeb na Marokko. Ek is nie net 'n gewone doos nie; ek is 'n drillende hoop gelatienagtige, analfabetiese, antiaksiomatiese Stannerd 2 (on)wiskunde…

 19. GrootWitBaas

  @nothelpingtheproblem…… what do we have in South Africa, that you don't have in USA?
  a Trade Centre!!!!!!!!

 20. Arno van der Westhui

  Whahaha, amerikaners kan nie eers die grot mense keer nie, lekker deur die kak en al julle vrouens is vetter as ek, try walking maybe your ego will shrink like your waistline! en om met Charcole te braai is net so goed om jou broer te betaal om jou sussie te naai in jou ma se karravan, real men have wood and use it

Gooi Comment