Afrikaners is plesierig, dan steel hulle so…

In Fokken Zef Videos deur griffin16 Eiertjies

As jy nou weer met jou swaer of oom wat in sy two-tone outfit en Hi-Techs langs 'n braai (waarnatoe jy gedwing is) moet stry oor hoekom hulle van "lekker" Afrikaanse liedjies hou, gooi vir hom hierdie video hieronder. O ja, en dit geld vir die maergat sproetnefie in sy Yeah Tuks drymac en die oliekuif wat ingenieurswese swot ook.

Jy kan vir about elke Afrikaanse "treffer" daarbuite sy oorspronklike tune iewers gaan uitkrap waarvandaan dit gesteel is. Begin sommer met die Volksliedjies soos Sarie Marais en al daai kak. Alles gefokken steel.

Tune dan die marabs langs jou: "Trots Afrikaans, trots boef en onfokkenoorspronklik"

(shot, Riaan)

Hierdie post is 175 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,459,013 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAfrikaners is plesierig, dan steel hulle so…

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  "Daar's 'n land aan Suiderkant…."   jaaaaaa AAA , lekker uitgevang, Carike, Anaalie, Sonja, Rina e.a – in darrie jarre was daar mos nie Intertubewebnets nie, en ons kon nie oorsee gaan nie, en TV was gesensor (o ja dit fokken was, moenounie stry nie – Groot Krokodil het menigmaal vir Koedoe Eksteen uitgekak as hy nie laaik wat Riaan Pruykwagen voordra van die teleprompter af nie – hoekom de fok dink jy is Riaan se oë so groot?) – so die "bevoorregtes" op diplomatiese sendings wat wel (met jou belastinggeld, bwhahaha…) kon oorsee gaan kon mos allerhande goetertjies terugbring wat ons gewone fokkers nie beskore was nie…soos 7 singles van nuwe liedjies vir hulle vrouens om te vertaal en vir wins te verkoop. Maaindyoo, fokkol het verander – deesdae gaan shop die Onder-Hulp-Assistent-Gedeputeerde Minister van Kakhuissake se sekretaresse se boetie se drug dealer tjommie met Prez Jakes se Boeing in Dubai (met jou belastinggeld, bwhahaha…)

 2. Prof. Bokdrol

  Skop my in die poes, ek het die punt na "a" in "e.a." vergeet – ek is 'n kont, dis al…

 3. Stokmannetjie

  Hoekom steel hulle altyd sulke kak songs?? Kan hulle nie iets beter kry om te steel nie???

 4. Gurts

  Al wat ek wil weet is hoedefok het daai goose met daai hoë hak skoene golgota uitgeklim….? Rerig? Of het iemand ha ge-abba en toe da gedrop? Sal seker check in "making of" huh..

 5. Hokken Fonger

  Hy man, die song se woorde is op die volle YouTube blad, en toe vra hy of ek dit in Ingels wil hê, toe maak sê hy vir my so: 
  Nicole – Do not leave me alone, 1986 girls need guys, I know men and women need, and I admit, I see 'me far too often for you. fortzugeh'n Simply, the right to take you always, and you ask not you, what will become of me? Do not leave me alone again, young hearts die alone, and alone, so I do not want to live. Let me never, never let me back, without you playing 'I little crazy to me not even let alone again. Men need freedom and the sky-wide dreams, but if you trip then, then searches your hand against me. I'm scared, you go too far and make me even to tears, because if I need you ', you're not here. Do not leave me alone again, without you I want today 'do not be alone and so I do not want to live. Let me never, never let me back, without you playing 'I little crazy to me, not let alone again. Do not let me, let me not alone, because without you I want today 'have not you and I have so much to give. Let me never, never let me back, I'll live 'with you but not for the moment I do not even let alone again. I need your strong arm in my weak moments, your way anzuseh'n me when we're together. I have so much tenderness in you and me found, why do you want me to feel sad? men need Friends, I know, want to do everything at any cost, even if they lose often. men realize often too late,when the wind suddenly revolutions every note men's usually too late. Do not leave me, leave me not alone, because without you, without you I will not today 'have not let me alone again. Let me never, never let me back, because without you, without you my heart plays crazy not let me be alone again.

  Dit smaak my die duitse girl is lekker jags! Pragtig!

 6. Mofgat

  Amos, moerse dankie! Dit pla my al lank: waar het ek al daai song van Kort Derm gehoor? Doos! Songs word wereldwyd vertaal, ook uit Afrikaans (dink maar aan Afrifrans) so lank mens net erkenning gee aan die ou wie die eerste keer die tune geskryf het.

 7. Benno

  Heito!
  Hoe laat Nicole se musiek my terugverlang.  In die 80s was sy 'n GROOT hit onder die Duitswesters. Niks fout met haar musiek nie, julle't kak smaak.  Hier's nog 'n great hit van haar
  http://www.youtube.com/watch?v=GvD8Y6gr9lk
  "Die sind zwar auch schön, aber dieses Lied hier kommt von Herzen…"
   
   
   

 8. Prof. Bokdrol

  B.i.L. ek hoop nie Van der Valk was 'n dwergie nie, anders was sy Eye Level 'n oogvol poes…

 9. Prof. Bokdrol

  Ons hoef darem nie te kak te voel oor plagiaat nie, en ons is nie die enigstes wat dit doen nie – dit gaan darem al fokken lankal aan. As voorbeeld:
  1) Russiese volklied "Volga, Volga, Mat' Rodnaya" (geskryf 1883, eerste opname 1908, oor die lewe van Stink Rosyntjie: http://www.youtube.com/watch?v=UIIvFgNAwO4
  2) The (New) Seekers se farewell konsert 1968, toe sekere pedantiese ou poese nog 'n snotkop was, en vandag nog vir die odd treat na hierdie snikkerige tos luister met heimwee: http://www.youtube.com/watch?v=nze8B39OB0k
  O fok…my poes van 'n butler Maandag het sopas weereens my geleerde kollega Dr. Onk aan die nek gegryp, in sy kar ingehelp en gevra om te fokof tot volgende naaiweek! Ag nou ja, nuwe week, selle ou storie…

 10. Prof. Bokdrol

  My geleerde kollega Dr. Onk het sopas die observasie gemaak dat die FAK inderdaad die slapgatste orgaanisasie op aarde is – fokkit, die res het nog probeer om hulle plagiaat te verbloem, maar hulle kon ten minste bietjie effort ingesit het en nie "Afrikaners is Plesierig" en "Veels Geluk, Liewe Maatjie" op pre-fokken-sies dieselfde wysie te skryf nie? For FAKsakes…

Gooi Comment