Pukkelpop disaster in België

In kak nuus deur griffin5 Eiertjies

Gister was een gigantic disaster by die Pukkelpop festival in België. Ons tjommies van Oppikoppi is gelukkig OK. Daar het blykbaar 5 mense gesterf en meer as 70 is beseer toe die main stage collapse het as gevolg van 'n moerse storm.

Hierdie post is 76 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,459,011 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinPukkelpop disaster in België

Comments

 1. Fran

  Het dieselfde kak nie net noudie dag in die US ook gebeur nie? Waddefok gaan aan? Hoekom gebeur dit? Ek raak bang

 2. Methedex

  Ek wat by oppikoppi was het gesien hoe klomp mense amper doodgaan. . .
  verskeie maniere ook:
   af moer by die koppi, teveel drink en 'n hoekie soek ini bos om stil dood te gaan, dronk mense wat tente om ry met hulle karre wanneer hulle nog booze ini dorp try koop, klein meisies wat plat geval word deur moerse dronk dudes, mense wat heavy trip op acid of weed of LSD wat mekaar wou opfok omdat hulle vas oortuig was die ander een is 'n reptiel of iets.
  En tog moerse SUCCESS!!!!
  Julle wat nog nie daar was nie. . . DOEN DIT! ! !

 3. Prof. Bokdrol

  Methedex, pedantiese inset vir vanaand (bo en behalwe dat jou naam verkeerd gespel is) is dat acid = LSD bra…jy is duidelik 'n newbie, maar in jou beste belang raai ek aan jy fok nie rond met die actual substance nie…

Gooi Comment