‘n Stylvolle advertensie deur stylvolle mense

In Zefshop deur griffin34 Eiertjies

Hierdie post is 176 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,151 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffin‘n Stylvolle advertensie deur stylvolle mense

Comments

 1. J-M

  @Jagter jy's reg, dis net verkeerd. Wanneer fokken duik ons????

 2. Dirk Donker

   
  Die is heel moontlik die beste advertensie wat nog ooit gemaak is, true's bob nanies koepela.
  Waas jou tanne, waas jou tanne.
   
   

 3. peester meester

  dis be*fok
   
  waar kan ek so baadjie kry?

 4. Dirk Diggler Diktros

  Lekker kopkou met daai pap bek….DDD

 5. Bark Vallas

  dit was so bevok ek moes dit agt keer kyk hahahahaha

 6. Werfetter

  Eks mal oor hierdie fokken clip. Het dit seker 10 keer genotch en elke keer my poes afgelag. Gee ons meer Blink Stefanus videos. Dis kak snaaks. 

 7. MagtigeMuis

  ag nee, dis af op soveel levels, shame man… hier's vir julle kak windbreakers, maak asof jy bly is want die drank word by die agterdeur afgelaai

 8. KoppieKrap

  @MagtigeMuis Eks fokken jammer om die een te wees wat die slegte nuus vir jou bring, maar die familie wat jy in die Kelloggs ad sien is nie regtig so bly om Kelloggs te eet nie. Hulle pretend maar net. Eks jammer as ek jou bubble gebars het.

 9. jagsmoer

  hierdie is befok, die fokken advertensie hoort op die tv … kom ons klub saam en koop advertensiespasie … alternatiewelik het ons almal 'n duty om die ding NOU fokken viral te laat gaan

 10. Dirk Diggler Diktros

  Na el die video op n semi-gepiste maag gekyk het – that is as good as it gets – wil ek die volgende onomwonde sonder enige pretensieseuse poeslikheid se:
  1)  Die kamerawerk is goed.  Puik konsep met skote tussen die beeldjies van common hondjies? op koffietafel.  Almal, maak n knoop in jou lat, of jou pubes as jy n goose is, daat shooting angle is original en gaan epic / legend raak soos die video viral gaan en movie-directors van faam dit uitcheck en dan die Oscar kollekteer asof dit hul oorspronglike angle is wat hul al jare aan werk en n spesiale kamera en dolly moes design vir n miljoen.
  2) Klank is voorstebors.  Net jammer hul elukusie is vir kak, maar die dialek is in die kol vir die director's subteks.
  3)  Akteurs is 100% geloofbaar, duidelik is hul nie op so n egosentriese, endogene nleunaar trip soos daai Jackall kak nie.  Akteurs se kontinuiteit, timing en karakterdiepte is sonder meer die beste ooit van n spul videos laaste jaar of wat.  Hul gesigspel en ritme is sonder weerga puik.
  4)  Editing briljant.  So skerp gedoen dat kyker nie eers agterkom daar is editing nie!
  5)Draaiboek – nog oskarmateriaal.  Moelik om te onderskei of dit geskrewe teks, of ab lib is.  Ewentewel dit dra die narratief goed, en vra geen verskonings .  Geensins word doe kyker se intellek onderskat nie.
  KRITIEK:  Hopeloos te kort vir die kaliber van die produk, en oor die algemeen die boodskap.  Ander videos is n episodes van etlike minute.  Die bemarkingsobjektief kan sterker fondasie put n langer "storie".
  Puik en Piele almal.  Sout van die aarde sjit sonder gelyke.  Doet zo voort.
  DDD
  In n neutedop – beslis n wenner.

 11. Arno van der Westhui

  Ek wens blink Stefaans, wil klere maak wat vir my ook pas, my jeep goed raak nou afgesaag en ek sal hom orals promote al sal ek self vir die urban wear betaal! Skimp Skimp

 12. David

  Sit Arno as ek so na daai lyfie kyk gaan jou fokken Jeep jou ook een van die dae nie meer pas nie. Jys dikker as my vrou

 13. Dirk Diggler Diktros

  Baie dankie vir die kompliment jagsmoer.  Ek sal 5 minute president bly – lank genoeg om n vet kontrak op Malema uit te ryk – legal and all.  DDD

 14. Arno van der Westhui

  lol, ja dit sal ek goed glo, maar my dokter se hy kan nie verstaan nie my ligaams bou is abnormaal my beendere is die swaarste met n massa van 75kg, as ek die 30kg vet verloor wat op my lyf is dan sal ek nogsteeds 120Kg weeg, dan is ek nog lank ook daarby, ek gaan al na 2. 05 m lank, meeste deur kosyne is maar 2m lank en ek buk maar deur

 15. Dirk Diggler Diktros

  Klotneus Julius Malema:   "The purpose of Telkom is not to make a profit, it's to provide electricity…" – Julius Malema on Radio 702 (on August 2, 2011)  

 16. David

  Nie besef jy so fokken groot nie Arno, sorry man sal jou nooit weer kak gee nie, hehehe, eks maar 'n bang etter

 17. BlinkStefanus

  Arno watse size t-shirt dra jy? Ek seker Blink Stefanus kan met 'n blink plan opkom.

 18. Dirk Diggler Diktros

  Arno, ek dra 4XL en 5XL onder andere is 2.07m en 155kg. Jeep label maak juis exstra size broeke, baadjies etc alles in extra oversize en ek kry dit teen n kwart van die prys.  Dis stunning kwaliteit.  Ek shop ook by big en taal en bestel stuff by Woollies.  Ek sukkel geweldig moet skoene wat ek dra n size 16.  Ek het n paar fucked Crocs en splinternuwe New Balance tekkies wat ek 3 maande voor moet wag.  Het jy enige ander tips waar n ou skoene kan kry?  Sizes 16-20 ?  DDD

 19. Dirk Diggler Diktros

  Blink, ek is hewig onsteld oor die kots wat The Jackal and Vegas or waatookal hulle hulsef noem en my opbouende krities word weerhou.  Se my net asb die nie n vorm van Blink Niche Branding nie, want woorde kannie beskryf hoe kak dit is nie.   DDD

 20. Anthrax

  Goeie Fok DDD; Jy sê as alles in proporsie was, was jy 3 meter lank (as jy kyk na jou tril se size)?!

 21. Arno van der Westhui

  As jy in die wes kaap is sal ek die tarzaan fabriek in tulbagh aan beveel, hulle maak vir jou n paar custom skoene, waar kry jy die Jeep klere vir daai prys want ek moes nou die dag R1240 hoes vir hoodie en ek het my amper daao bekak daaroor?

 22. Prof. Bokdrol

  Jirre David, jy is nou op dun ys – versigtig, dit klink vir my asof beide Arno asook jou vrou 'n PK van byna VK kwaliteit kan uitdeel! Hopelik nie gelyktydig nie, want dan is jy in baie groot kak, bra…

 23. Arno van der Westhui

  lol, dan maak ons wat ons in china met die aardbewing gedoen het en shift die aarde, dis hoekom die weer nou nooit weer dieselfde sal wees nie.
  nah i'm a lover not a fighter, maar ek smaak dit as girls my spank en vasmaak in die bed, julle weet S&M stories.

 24. Arno van der Westhui

  @BlinkStefanus ek sal ook n 5xl vat, ek soek 2 t shirts en een hoedie as dit kan, msg my op facebook dan kan ons die details doen, prys en daai dinge, want ek gaan nie my e-pos hier post nie, spammers are about jy weet. ek is Arno van der Westhuizen hier is die link http://www.facebook.com/arno.west
  http://www.cbsnews.com/stories/2011/03/13/scitech/main20042590.shtml dis die link van die aarde se verskuifing, kan al die bybelpushers nou skreeu the end is nei!!!

 25. David

  Eks nie bang nie Prof, ekt al groter manne as dit in die tronk gespyker

 26. David

  Eks nie bang nie Prof, ekt al groter manne as dit in die tronk gespyker

Gooi Comment