Julle moes na Kaizer Chiefs gluister het. Londen se ballas brand.

In Snotstories deur griffin31 Eiertjies

As jy al in Londen was het jy seker min of meer 'n idee van waar Lavender Hill en Clapham Junction behoort te wees en hoe dit lyk. Miskien bly jyself nou daar. Oppas, jou toggos is dalk aan die brand want die fokken yobs is besig om te riot en te loot laat die kak spat. Oor fokol, blykbaar. Iemand is somewhere geskiet en toe hoor yob 1 by yob 2 se nefie 'n storie met 'n stertjie. Hy het summier sy 14 jarige pregnant meisie in haar pienk sweetpakbroek op die trap gelos om self die blik White Lightning klaar te maak. Nee, ek lieg, hy het 50 meter in die straat af gehardloop, omgedraai en sy chick weer pregnant gemaak terwyl sy pregnant is en toe weggehardloop om te gaan kak maak. Ander yobs en chavs sien die bra maak kak en join hom. Hulle weet nie regtig hoekom nie maar fok maar net goed op, want hulle het fokol anders om te doen…

Van ons tjommies wat self in daai area gebly het en nou terug is in SA is ook nogal dronkgeslaan oor die hele fokken gemors:

"wat die fok steel jy in 'n raid uit 'n haarkapper uit? Drie bottels mousse en pienk hair extensions vir jou cherry? In die skoenshop ook, dan vat hulle net een tekkie van die rak af? Moerse, that are pretty!"

en "kids wat voel die wereld skuld hulle trainers, electronics en imodium".

Ek gaan nou hier soos 'n fokken ballie klink, maar dis wat gebeur as kinders nie van kleins af gebliksem word as hulle kak aanjaag nie. Die polisie staan ook pateties rond met batons en shields. Kry vir julle guns wat rubber koeels skiet en mik vir die ballas. As daar meisies is, mik vir die lippe wat nie praat nie. Crime maak alle oortreders gelyk. Deel dan 'n paar swift poesklappe uit as die outjies op die grond rondruk. Trek sommer sy fokken broek ook vir hom op en sny sy hoodie af. (Die een oop sy jacket, jou siek naai.)

Dit sal interesting wees om hoor hoeveel Suid-Afrikanertjies hulleself ook gaan help het aan Marmite, biltong en al daai ander kak waaroor hulle so moan as hulle huistoe verlang. Steel loop mos nou maar eenmaal dik in die Suid-Afrikaner se bloed ook.

O ja, en dan net 'n vinnige woord weereens aan die Daily Star UK. Ek het julle alreeds eenkeer getune om te fokof oor julle "Don't kill me, I am not the boer" t-shirt stories. Die "Come get your poesklap here" t-shirts wat ek voorgestel het destyds is nog steeds relevant. Julle moet dit asseblief net vir die die Suid-Afrikaanse outjies issue by Heathrow. Hulle sal julle uithelp…

Check hier hoe alles opgefok is:

Miskien moes die mense na Kaizer Chiefs geluister het 7 jaar terug toe "I Predict 'n Riot" release is. Ironies genoeg wil hulle nou help met die clean-up operation. Ek sou net terug sit en tune: "Ek het vir julle fokken gesê dit gaan gebeur!"

Hierdie post is 80 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,250,550 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinJulle moes na Kaizer Chiefs gluister het. Londen se ballas brand.

Comments

 1. fief

  "Ek gaan nou hier soos 'n fokken ballie klink, maar dis wat gebeur as kinders nie van kleins af gebliksem word as hulle kak aanjaag nie."
   
  Jy het die spyker net daar reg op die kop gepoes

 2. Vlaknaai

  Fok ma dit gaan lekker daar ! Snaaks – hier by ons gebeur so iets dan worry fokken niemand , more is dit al klaar weer vergeet , maar gebeur dit nou daar – dan is dit fokken wereld nuus . Waars my fokken zippo en n jerry kan . 

 3. Vlaknaai

  In nog nuus : 
  Met die nuutste verwikkelinge in engeland het winnie mandela laat weet sy stuur n hulppakket met meer as 400 gebruikte Firestone motorbuitebande , 12 000 boksies metjies en n 1000 liter petrol aan die struggling strugglers in London . Patricia de lille het haar egter meegedeel dis in London , UK , nie East Londen , SA nie , en dat die shipping koste met UPS airmail n plaas se geld gaan kos . Daarop het winnie geantwoord dat sy eers malema se spaarvarkie sal moet skud.

 4. Jags Jannie

  Mooi gegooi Vlaknaai! My fokken hol nou geskeur………

 5. Frank

  Ja wat, toe hulle pers voor die World Cup gemoan het oor ons panga bendes en aardbewings was hulle lekker windgat oor hoe onder beheer hulle shit is.  En kyk nou, Olympics `n jaar weg, en die fokkers brand net alles af.  Mooi so.

 6. Dirk Diggler Diktros

  Beide Griffin en Vlaknaai.  Ek rol op my versteende lewer rond van die lag.  Piele pelle, pielle vir die poese wat vir die riots weggehardloop het.  Julle wil mos.  Konte.  Wag dat die xenophobia-verskoning inskop.  Mooi gekyk na die oorsaak en nie die fokken simptoom nie poes.  Ek eet n marmite en biltong toebie op jou. Min fokken dae. DDD-X.

 7. Allan Boesak Raakwys

  DAAR IS NIKS BETER IN HIERDIE WERELD AS GOOD OLD FASHIONED VANDALS NIE !!!
   
  BEELDS SKOON !

 8. Prof. Bokdrol

  Fokkenhel ABR, in die belang van vrede en om nie 'n cyber-fight te begin nie sal ek maak of ek daai een nie gelees het nie…

 9. Allan Boesak Raakwys

  Prof , met respek  , heroorweeg jou stand op hierdie kwessie . Opstand , verbrand ou bru , skep nuwe duikwiee vir nuwe dinge , London word as we speak , n beter plek .[ek dis n kak plek ] Niks pussyfooting around nie , hulle demand STRAIGHT UP . 
  Ja so daar word n bietjie geloot , en vuur gemaak  . Ek blameer die Pommie five 0's vir hulle banggatgeid  . Hulle oorweeg dit nou eers om rubberbullets gegebruik …

 10. AMOS*

  Jirrefok, veertienjariges! Hulle sal hier so hard gepoesklap word deur die Porra by die deur dat hulle lewenslank die see in hulle een oor sal hoor.
   
  Al opgelet waar daar kak is in Londen, is daar altyd 'n Nandos om die draai. Of is dit 'n optiese illusie?

 11. jagsmoer

  dis befok hierdie riots, dit laat ons kak hierso in SA na 'n picnic lyk
  ek hoop die kids fok daai plek heeltemal op
  en SA kort ook so bietjie kak (net so bietjie) dat die regering kan wakker skrik en vergeet van naamsveranderinge en nepotisme en begin regeer

 12. Ouboet

  Vir die mense soos ekke wie hier op Modder Eiland sit, is dit nogal lekker om n bietjie 'schadenfreude' te geniet
  (Def: Ek kry poes lekker want die rooinekke verstik aan hulle gin en komkommer wanneer die 'natives a bietjie restless raak')
   

 13. The Cala

  Ek was so ruk terug in daai areas in London (vir die eerste keer in my lewe, want ek het verkies om regte werk te gaan doen in my gap jaar… op 'n eiland) en ek was shocked oor die klomp kids wat met hul hoodies in groepe rondloop en geleentheid soek om kak aan te jaag. As jy in jou kar verby ry dan skreeu hulle "fag" / "pussy" whatever en my tjommie wie daar bly  – wie toe hy nog in PTown gebly het bouncers platgemoer het – se net die heeltyd vir my – "moenie engage nie, moenie engage nie"… die laaities is nog duskant balhare en hulle dink hulle is dik mean gangsta omdat hulle ordentlike, werkende mense kan intimideer. Laat my dink aan daai gesegde… "idle hands…". die enigste tyd wat ek op straat kon le as laaitie was voor skool en na sport in die middag maar dan is jy of laat vir skool of aandete en dit het 'n paar op die gat beteken.
  Ek hoop net ons kan leer uit hierdie gebeurtenis uit… Kinders soek leiding van die dag wat hulle gebore word, en as jy dit nie vir hulle gee nie, gaan hulle dit iewers anders soek… In baie gevall is dit by een of ander ou wat 3 jaar ouer as hulle is, in dieselfde graad en AL die experience in drugs en girls het… dan gebeur hierdie kak.

 14. Tbra

  Wat ek nie als sal gee om daar afgelaai te word met my Glock 19 nie. Target practice se ma. Die polisie daar is ook fokken useless. My ouma lyk meer intimidating.

 15. Dirk Diggler Diktros

  The Cala, jy is so reg, dis eintlik n bietjie kommerwekkend.  Gemoedsbekakkendswaardig soos wat dit is, samelewing fail om jeug boundaries daar te stel.  Verloor identieteit, blondes lei dowes, en siedaar ou maat jy het n plan vir n brousel braaksel sonder grense want die fokken "grenspolisie" is soos n bende verfynde rektumrangers wat rondstaan en hul nie-bestaande eiers krap.  Verder verstout ek my deur te se dat die duiwel kook terwyl goeie mense le en skommel onder poeieblou – en ander effekleurige – duvets, en bekommer as hul op veloppervlak kom asof dit duiwelsmelk is.  Jammer, maar my vodka is vir eers op, en ek het Koppi blues.  Nee, wag, eks fokol jammer, eks fokken kwaad want dit wat elke generasie voor pyn fok die volgende een op.  Dusenderhalwe, miskien moet ek ophou fokken moan, my R4, AK et al vir my boetie in die moddereiland pos.  Wat my bangmaak is hoe ek oor hierdie kak begin voel.  "if you stare into the abyss the abyss also stares into you…" F Nietsche. En dit was laas so in Angola.  Miskien moet hulle 2 x jaar Oppi gooi, dan sal ek minner huil.  Mis Kramer kla.   DDD

 16. Dirk Diggler Diktros

  Iewers is daar n Z in Freidriech "Nieotcztehece" – google of wiki dit.  Ek's nie nou intellektueel ge-inklineer daartoe.  Jammer vir poesbaie spelfoute, duidelik nie jammer genoeg om reg te maak – DAAROOR is ek geniune jammer.  DDD

 17. Prof. Bokdrol

  Fokkit dit word net erger en erger – wat volgende? Pis in Queen Liz se visdam? Bind crackers aan haar corgi's se sterte vas? Te moer met "moderne" opvoedingsmetodes, dit werk nie en produseer sulke klein konte soos die wat besig is om die hele Londen op te fok. Kom ons leer bietjie by die natuur – hierdie is al 'n bekende storie, maar dis biologiese feit:
  http://www.newscientist.com/article/mg15120390.300-orphan-elephants-go-on-the-rampage.html
  Julle Soupiele moet daai klein fokkers begin bliksem, anders gaan julle kak nie endkry nie!

 18. Tomster

  Dis omrede hulle fokken Supernanny het wat die spookwit droe drolle wat se 4 jarige kinders hulle in die gesig moer, leer om die klein naaie in die hoek te laat staan.
  Bliksem die klein etters van kleins af.

 19. Jags Jannie

  Skiet 10 konte (en nie met rubber bullits nie) en ek is fokkin oortuig al die konte stop hulle kak voor die laaste ou val. Lekkerte van twitter/gesig-fokkin-boekie ens. Almal weet als voor die polisie en media…….Al die kak op 'n einde! Sela! Once (DDD?)!

 20. Knersus

  DDD… Bedoel jy regtig “blondes” of wou jy skryf “blindes” ? Ek sien jy is jammer oor die spelfoute, maar “blondes” maak eintlik nogal baie sin….. Hehehehe.

 21. Dirk Diggler Diktros

  Innderdaad, niks maak n subtiele punt so so duidelik soos n rubberkoeel op n geslagteligte flistspunt nie – JJ – skiet zo vort.  Soos Griff se in een of anner artikel,  of was dit Chopper – skiet vir die skrotum of labia – ek parrafraseer – skiet daat skaamdele tjom – hul sit gou daai saaize 16 tekkie terug waarvan hulle net linkervoete kon steel anyway, dan is dit deur 11-jarige arbeid gefabriseer in elk geval…..DDD

 22. Dirk Diggler Diktros

  Knersus, jy het my uitgevang,. dit was blindes – sorry pel. Maar due intemdre' was amper goed genoeg om i kans te vat.  Sorry, my keyboard se letterrangsskokkering is moerttoe. Daar is n kommissie van onderssoek wat werk daaraan.  Thnx Knersus.  DDD

 23. Prof. Bokdrol

  Sorry mense, het sopas besef ek het 'n spectacular poes van myself gemaak met die comment hierbo: ek bedoel natuurlik "Soutpiele" soos julle almal sekerlik besef, en corgi's het normaalweg nie fokken sterte om enigiets aan vas te bind nie, né? (daai klein delinquents sal dan seker die crackers in die arme corgi se gat druk…) En niemand moer my vingers blou nie – baie fokken thanks, hoor?

 24. Christo Brandbruggies

  As 'n getroue ondersteuner van onder andere watkykjy.co.za en bangbus.com (onderskeidelik) wil ek graag my mening lig oor die bogenoemde "riots" rolprent. Die persone is klaarblyklik onkundig as dit kom by "goed opfok". Die persoon/e wat die asblik rondslinger in die straat is glad nie opgewasse om enige iets "op te fok" nie. As hy enigsins "truuks" geleer by die mense van die Zuid-Afrikaanse Republiek sou hy geweet het om eers sy COSATO t-hemp aan te trek, sinneloos rond te dans, en dan gevolglik te kak in die asblik, dit aan die brand te steek, baba katjies in te laai  en dan deur die voorruit van 'n Audi te gooi, (Want Audi motorkarre is poes duur en sal dus gevolglik baie skade maak, en sy boodskap van onwillekeurige kinder geite mooi oordra.)

 25. Prof. Bokdrol

  Terloops, die Rooinekke moes hierdie kak lankal sien kom het, Anthony Burgess het al in 1962 oor 'n "futuristiese" Engeland geskryf – as daar dalk iemand op die planeet oor is iewers onder 'n klip wat nog nie "A Clockwork Orange" gesien het nie, kyk dit sommer hierdie naweek nog…dis nog beter as jy ook sommer effens dronk of gefok is – 'n Myprodol of twee en 'n paar glase rooiwyn werk gewoonlik. Die cinematography is nou nie waaraan ons vandag gewoond is nie, dit lyk of dit gemaak is deur die Brakpan Akadeemie vir Fillemkuns, maar dit was 1971 en Stanley Kubrick het nog geoefen.) Wie volunteer om saam met my 'n 2011 re-make van die movie te maak? Ek gaan self in die film speel; ek noem dit "A Glock-work Orange" en dit word geskiet (geddit?) in Londen…

 26. Allan Boesak Raakwys

  FOK die khakies , God dank hulle kom maak nie weer ons kinders en vrouens dood hier op eie bodem nie !!!
  Ek het n sterk vermoede die dat daar teveel perseveermiddels in hulle dieet is !
  Luister mooi WKJ daai perseveermiddels gaan jou kry !

 27. Dirk Diggler Diktros

  DIe hamster is dood maar die wiel draai….DDD

Gooi Comment