Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin7 Eiertjies

Oppikoppi is sold out. Geen tickets word by die hek verkoop nie. As jy nie reeds ‘n ticket het nie, gaan jy nie by die fokken hek inkom nie.

As jy nog gaan deurskiet Oppikoppi toe, ry veilig. Ons sit al klaar hierso en fles vat. Daar is ‘n moontlikheid dat ons live oor die interwebs gaan broadcast van Oppikoppi se main stage af oor die naweek vir die outjies wat nie hierdie jaar Koppi kon maak nie. Dit hang natuurlik van baie dinge af, soos 3g coverage (wat actually fine behoort te wees), of ons onthou het om batteries te charge, of ons actually ons hangovers oorleef en of ons nie al ons goed weggebliksem het nie. You never know.

Kom check maar oor die naweek of daar ‘n update hier is. Indien wel, sal ons julle hier of op Twitter vertel wat die link is.

In die meantime moet julle maar tevrede wees met nog ‘n kort Riaan clip:

Ons loop Riaan raak by Oppikoppi

Riaan by Koppi

bees duik

Hierdie post is 95 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,362,143 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!

Comments

 1. J-M

  Geen wonder daar gaan fokol aan op die site nie, julle sit lekker en suip en hier sit ons arme etters wat moet werk en nie kan by koppi uitkom hierdie jaar nie. Geniet koppi en sit fotos van die klomp dronk dose volgende week!

 2. Vlaknaai

  Daai etter loop oppie water ! Sien ! Dan is daar nog mense wat se dis n kak storie …

 3. Dirk Diggler Diktros

  Riaan is my hero.  Wikkel daai wors om.  Vraag aan WKJ onderhoudvoerder:"Is Riaan se pubes ook n pruik"?  Die publiek stel belang.  DDD

 4. Jags Jannie

  Ek glo daar's 'n klomp WKJ's wat vanoggend 'n Oppikoppi-moeder-van-alle-solo-drommer "innikoppi" het. Hoop van harte die klein poes se stokkies het gebreek en dat julle die "aanslae" van Maandag sal deurstaan in "true" WKJ'tjie waagmoed. Indien jy sukkel, vat 'n "varsetjie met eish" en herhaal al-om-die-uur tot tjaila-tyd! "Again and again"!

 5. louwhan

  Ek was laas naweek by die bul sports in Moraira -SPanje. Classic foto. 2 ouens by die fest is weg met´n ambulans. Hulle het die water net so voor die bul getref, ongelukkig was die bul direk agter hulle. Fokking mal Spaanse etters.

Gooi Comment