Waar is die petrol?

In Watkykjy Tips deur griffin3 Eiertjies

Hier is 'n spreadsheet om jou te help check waar jy kan petrol kry.

FUELMASTER SITE LISTING – DRY SITES JULY

Fok strikes!

meek walking

Hierdie post is 46 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,275,051 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWaar is die petrol?

Comments

 1. David

  Maandag werk ek nie, fokol petrol in my kar nie, langnaweek duik

 2. Prof. Bokdrol

  Mense, julle moet net strategies beplan – dis logies dat daar fokkol petrol sal wees in julle rykgat buurte waar almal van pappa en mamma en die snotkoppe tot die bediende en die tuinier elkeen 'n 5-liter V8 4×4 ry – gaan soek in zef buurte waar ons op skateboards en in Uno's rondry, jy kry nog "Buy one litre, get one litre free!" specials hier op die hoek naby my – vraag en aanbod, mense, vraag en aanbod. Gaan huur 'n trailer en 'n paar dromme en ry Witbank toe – daar maak hulle swembaddens vol met 95, en chicks sit 'n diskrete druppeltjie diesel agter hulle ore om die manne se hormone op te rev…

Gooi Comment