Vrees Fokol – Hoofstuk 7: Morné Steyn tot die redding

In Snotstories deur griffin5 Eiertjies

Vrees Fokol is ‘n vervolgverhaal van 10 hoofstukke. Die eerste 4 hoofstukke is verniet beskikbaar. Hoofstuk 5 tot 10 sal vir R7 elk verkoop word om die skrywer te vergoed vir sy skryfwerk sodat die arme drommel ook ‘n kaas-en-tamatiesous broodjie kan vreet.

Jy kan dus inclub met ses ander tjommies vir R1 elk as dit vir jou te duur is en dan vir mekaar die copies e-mail.

Alle persone in die roman se name is verander om hul identiteite te beskerm. Dit het egter ietwat kak geklink, toe word dit maar terugverander.

Julle kan die vorige hoofstukke hier dowload in PDF format:

Hoofstuk 1

Hoofstuk 2

Hoofstuk 3

Hoofstuk 4

Hoofstuk 5

Hoofstuk 6


Hoofstuk 7 – Morné Steyn tot die redding

“Fokken Rave Burger-sous,” sê Tyler en vee oor sy kennebak. “Ek kon dit nog nooit verstaan nie.”vrees fokol7

Hy kyk senuagtig na Danny en Oscar, wat blykbaar geheel en al oorweldig is deur die ervaring van ‘n restaurant met kelners wat hulle as “meneer” aanspreek en nie op hul voorname of bloot as “poes” nie. Hulle druk die steers-servetjies netjies voor by die krae van hul vuil T-hemde – onderskeidelik Limp Bizkit en New York Yankees – in.

“Kom ons praat soos larneys!” sê Danny.

“Fokken ja!” sê Oscar in sy diep stem en maak sy keel skoon. “Hoe gaan dit met jou?”

“Nee, dit gaan goed dankie, en met jou?” antwoord Danny.

“Goed dankie,” sê Oscar, waarna hy kliphard uitbars van die lag.

Rave Burger-sous kom uit Tyler se neus soos hy ook lag vir dié absurde skets. Dit weerhou hom egter nie daarvan om aan te hou hap en kou tussen die geskater deur nie. “Die fokken burgers is once, Danny, shot. Of shot vir jou tannies, whatever.”

“Nee, dis fokken reg, Tyler,” sê Danny, “maar check, is julle nie bekommerd oor Jackie nie?”
“Wie?” vra Oscar.

“Jackie, man,” sê Danny, “Jackie fokken Sieberhagen.”

Oscar tuur verward die verte in. Hy kyk nie terug nie.

Jackie Sieberhagen maak sy oë stadig oop. Hy voel hoe die veld se harde klippe teen sy rug steek. Hy kyk op en sy mond val oop. Oor hom, met haar voete sekuur weerskante van sy nek teen die grond geplaas, staan die mooiste meisie wat hy nog ooit gesien het. Haar dun, slanke bene vloei soomloos tot in haar heupe. Haar borste lê soos vol kalbasse oor haar boonste ribbe, haar arms is na bo gelug, haar hande dans saam met die ritme van haar heupe. Sy is geheel en al naak.

Die enigste logiese afleiding wat Jackie kan maak, is dat hierdie pragtige meisie in die veld moes gestap en sy fantastiese biseps opgemerk het voordat sy hom kom verlei het.

LEES DIE RES VAN HOOFSTUK 7 HIER

Hierdie post is 140 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,363,899 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinVrees Fokol – Hoofstuk 7: Morné Steyn tot die redding

Comments

 1. jaa

  FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!

 2. Dirk Diggler Diktros

  Prof B, terwyl ons op die onderwerp is, dis al weer DAAAI tyd van die maand.  Ek moet vra.  Want die keer wed ek die plaas.  Wie voorspel jy en jou kristalbal gaan die Toer de France wen?  Vir my lyk dit elke dag na n ander piet.  Jy is op n rol as dit by heldersiendhede kom.  Ek sal selfs vir jou n kas moute aanbied.  DDD

 3. Prof. Bokdrol

  O fok DDD, nou het jy my – ek is nie 'n moerse fietsry-fundi nie, ek kyk net so met 'n skuins oog laataand bietjie, maar as ek moet raai van wat ek sien en hoor sou ek raai Andy Schleck as die surprise buiteperd om te wen, tensy Alberto Contador weer skelm steroids vat en wegkom daarmee, in welke geval hy die voorspelbare top dog gaan wees. Maar moenie my woord vat nie, ek is 'n armgat so as jy die plaas verloor gaan ek nie vir jou nog een koop nie!

 4. Dirk Diggler Diktros

  Andy Schleck is self my keuse. Maar ek het laas voor die Rinderpas n wenner reg gekies en dit was n een-perd reisies.  Dankie vir die Contadoer tip, hy is n goeie favourite en ek kan 6 teen 1 kry, maar nie as hy positief toets nie.  Daar is klaar n blaar of wat weggejaag. Tx, ek het besluit om n halwe plaas te wet, die helfte wat Ju-ju sy oog op het….;-) DDD

Gooi Comment