Vaaldriehoek vibes

In Spec-takel deur griffin15 Eiertjies

Van ballas vir jou boude tot "no limited" scooters. V-town en Vanderbijlpark het alles.

Foto's deur Khan

Crazy Plastics - Pop - Vanderbijlpark

Crazy Plastics - Asblik - Vanderbijlpark

Disney Ass Balls - Friendly Grocer - Vanderbijlpark

Motorbike -No Limits - 3Riviere Vereeniging

Hierdie post is 227 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,356,301 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinVaaldriehoek vibes

Comments

 1. Allan Boesak

  Billiker Prys , vir Ass balls sal jy nerens vind ! 

 2. AMOS*

  23cm ass balls! 23cm! Ek moet daai prent uit my kop kry. Assefokkenblief, gou bietjie trollie-chick kyk. Enigiets, miskien gou 'n spliff vat en draatie kap terwyl ek aan Minki dink.
   
  Fokkit, dit werk nie. 23cm! Help!
   
  My hspiness het sopas get up of
   
  Die "No Limited" is holskeur-snaaks…. Daar's dit weer, ek gaan gou spelde onder my naels indruk terwyl ek 'n rol foelie kou.

 3. Dirk Diggler Diktros

  Right.  Hoe groter die inteling, hoe eksponensieel invers – pervers – groters die moontlikheid vir die phenomeen ook bekend as enkel-syfer I.K-geit.  Foto's is blywende bewyse daarvan.  In die V/Driehoek spyker die familie geil onder mekaar, soos in Bellville en die Moot.  AMOS, moenie kop verloor nie broeder, masseer jou nek om bloed en sursstofvloei na die koparea te stimuleer sodat jy nie fokus op die groter dinge verloor nie, desnieteenstaande hie walglik die sideshow.  DDD

 4. sickmindfreud

  hspiness is got up slapping her ass with my balls no limited

 5. Knersus

  @DDD:  As jy so raad uitdeel vir AMOS* sal jy meer spesifiek moet wees.  Netnou dink hy 'masseer jou nek…. koparea te stimuleer' beteken 'draatie kap'. 

 6. Willem Wikkelspies

  Ek skiem nie daai bins kan enige dist hou met daai gaas desighn nie. Dink daai pop se hsppiness het al te veel keer gefokof ek die storie so kyk. Dan kom ons by die Disney balls van 23cm!! Dit gaan fokken seer wees as ek dit reg verstaan volgens daai poster.

 7. AMOS*

  Knersus, in my organisasie is daar koppe en hoofde. Hoofde is aan die einde van jou nek en huisves die kykers waarmee goeie draatie-materiaal soos Minki, Nina Hartley en enige -ova tennisspeelsters uitgekyk word.
  Inderdaad, kopmassering is een gevorderde tegniek waarmee gesoute AMOSsers aan die freestyle deelneem en gewoonlik ver kom in KOMpetisies.
   
  Het edelagbare DDD enigiets anders bedoel?

 8. Prof. Bokdrol

  AMOS* jy is duidelik 'n kind van die moderne eeu – die eerste "ova" wat in my hoof (let wel) ingepop het was Navratilova, en ek probeer 10 minute later steeds om my tottie terug te lok vorentoe nadat hy daar vêr agter my pubes gaan wegkruip het…

 9. Dirk Diggler Diktros

  Kom ons kom tot die punt.  Nee A, jy het die spyker op verskeie koppe geslaan en die saak is nou kous oor die kop begrawe.   DDD  Prof, Anna Kornikova enige dag vir my.

 10. Smee

  Ai Prof ek is seker jy kan hom uitlok met Anna Kornikova…..

 11. Prof. Bokdrol

  Anna Kournik….POP!! Dankie DDD & Smee…fokken nice van julle.

 12. AMOS*

  Prof ek het al vergeet van haar. Sy was die uitsondering wat die reel bewys het, maar sit bietjie die Google op hierdie meisies:  Sharapova, Kournikova, Vaidisova, Hantuchova, om slegs 'n paar te noem.


  Help jou tottie: Dink aan Navratilova wat jou van agter vat – hy sal vorentoe beur met mag en krag om weg te kom.

Gooi Comment