Skud Daai Muffin (sies jou vetgat)

In Kief musiek deur Christo Brandbruggies

Die winter is nou besig om sy gat te sien so dit beteken een van die dae sit ons weer lekker op Margate se strand. Ons gaan ook so elke nou  en dan bietjies in ons monde kots daar waar ons le en kaksleg wees in ons swimwear want party van ons skiem die winter is 'n goeie excuse om ons gesigte te fokken prop met kos soos  daai venus fly trap in Little Shop Of Horrors. Ons het darem nou 'n oplossing vir die probleem – as jy iemand ken wat 'n paar etes voor is en 'n paar kakke agter, gooi sommer hierdie een in sy e-mail box, anonymous as jy bang is hy skiet jou (en braai jou ribbetjies met Spur marinade)

Hierdie post is 158 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,837,812 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Christo BrandbruggiesSkud Daai Muffin (sies jou vetgat)