Samuel L Jackson lees voor uit kinderboek

In Fokken Main Videos deur griffin8 Eiertjies

Die bad-ass motherfucker, Samuel L. Jackson lees voor uit die bsamjacksongotosleepoek "Go The Fuck to Sleep" deur Adam Mansbach. Nogal 'n vars manier om nuwe lewe te blaas in die ou konsep van slaaptydstories lees vir kinders wat nie wil gaan fokken slaap nie. Dis ook die ideale geskenk om vir familie of vriende met kinders te gee.

Loop na die kleintjie toe: "Hierso jou klein kont, vra jou pa om dit vir jou te lees voor jy gaan slaap."

Hierdie post is 49 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,251,749 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSamuel L Jackson lees voor uit kinderboek

Comments

 1. David

  As Samuel L vir my lees sal ek nooit weer fokken slaap nie

 2. Joster

  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is The Lord when I lay my vengeance upon thee – go the fuck to sleep!!!

 3. Iemand Anders

  Ek dink mense met kinders verstaan daardie storie beter as ons ander.

 4. GrootWitBaas

  Joster!!!!!!!!!!!!!!!……… JA Man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Anthrax

  @Iemand anders: Absoluut. Maar jy kan dit deurtrek na alles toe wat hul doen, soos "eet jou fokken kos, tel jou fokken speelgoed op, los die fokken hond se ore, moenie in die fokken modder speel nie, klim af van die fokken dag", maar op die ou end is dit altyd "Slaap fokken net (pappa wil vir mamma ZABER!)

 6. Dirk Diggler Diktros

  @imand anders.  In ons huis lees die vyf-jarige tweeling vir ons daai bed-time storie.  DDD

Gooi Comment