Kulula.com het die zefste vlerke in SA

In Spec-takel deur griffin16 Eiertjies

Kulula speel vir hom lekker wyd nou. Al wat julle nou kort is om daai kak grappies van julle te upgrade, seriously. Of dit te staak. Gooi bietjie zefslang in, outjies. Julle is nou redelik goed onderweg op die crooked path of enlightment. Ons sien dat julle hard besig om massive vlerk te sleep by die zef gemeenskap. In beginsel approve ons, maar julle sal nog hasies uit die hoed moet ruk…

Laat ons gerus weet as julle eerste trein reg is. Die een wat aan die voorkant soos 'n piel lyk en aan die agterkant poesgroot ballas het. Hy gaan natuurlik deur 'n tonnel moet jaag wat deur 'n goose uitgebeeld word wat buk vir ses van die diepstes.

Julle kostgroen kar is fraai, maar julle moes dalk julle agency gevra het om met ons te konsulteer. Daar is fokken baie goed op daai kar missing. Waar is die spinners, die ketting stuurwiel, die dice, die kokkololwol en die fake polisie arials om maar net 'n paar te noem?

Nietemin, glad nie 'n kak effort nie…

kulula zef vlerk 1

kulula zef vlerk2

kulula zef vlerk3

(shot, Michael)

Hierdie post is 192 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,363,865 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKulula.com het die zefste vlerke in SA

Comments

 1. Dirk Diggler Diktros

  Miskien is dit n aerodinamiese ingeneur wat uitmaak van kragte wat gepaardgaan met drukking wat plaasvind wanneer lug onder verskillende snelhede oor sekere grootte oppervlaktes wat teen presiese hoeke geanguleer is?  Miskien is dit wel n Wright-broer afstammeling.  Right.  Miskien is dit Lawrence of Lenasia where they keep it in the family, net soos ouma se breyani-resep.  DDD

 2. Willem Wikkelspies

  Ek neem aan dis nou om mense te leer van die aeroplane. Veral die Taxi industrie wat die lug ruim wil betree. As daai man op die radio hoor "what is your hight and position" dan gooi hy 5 foot 3 and I'm in da front! (vlou ene van die Cousin Barry)
  Dink nog dis befokte bemarking van kulula.

 3. J-M

  Ek scheme dis Kulula se shuttle service van OR Tambo of Lanseria.

 4. AMOS*

  Fooook. Kokkenodge daai groen upholstery. Dissie shit daai. Pakkie Rough Rider FLs sal darem tuis voel in daai cubby hole langs 'n Zippo en Gunston plain.
   

 5. Allan Boesak Raakwys

  poes kool Cabby , ek gee jou 5000 vir hom !

 6. Iemand Anders

  Ek raak sommer groen van jaloesie…
  @ Willem Wikkelspies, dankie dat jy my maak lag het.  Ons sal egter sukkel om die taxibestuurder in die vliegtuig te oortuig dat ons nie kyk hoeveel trips hy 'n dag kan maak nie.

 7. Waarom

  @Allen Poesak ;  By watter kerk gaan jy daai 5000 steel? of is dit weer die weeskinders se beurt ?
  hahaha. Sorry kon dit nie weerstaan nie.  Net 'n zef joke.  AB het darem sy tyd betaal en het nie na 1 dag siekverlof gekry om Golf te gaan speel en hoernaliste te bliksem nie. So ou Allen moet nou net nie stres nie, die voorskrif vir daai siekte is te duur en sulke zeffers soos ons kan in elke geval nie golf speel nie. 

 8. Spyker

  Die ding kort net 'n dakrak, furr op die dash en dalk 'n BlouBul sticker vir afronding……

 9. Allan Boesak Raakwys

  @ waarom , nee ou pellie , ek stem saam met jou , AB weet nie of hy in die Kerk of politiek of Tronk wil wees nie , wel tenminste een ding is forsure as jy in die ANC is en in die tronk was , dan kry jy sommer n Doktors graad . lekker ne ?ere  Doktergraad seker omdat hy homself soos n poes laat lyk !!  Danss ek seker die volgend naai wat een van daais gaan kry is Matteuws Phosa , of Juju …. 

 10. Anthrax

  @ Spyker: Daar is 'n verskil tussen Zef en Common.

 11. Waarom

  lol  @ Dr Juju.   Hy gaan dan seker se hy het die graad met 'n "A" gepass.  Ek dink Phoza het al 'n paar regte Dr grade   en dit nogal in afrikaans. Fok ek moet seker ook iets se oor die KAR?  Ek wonder of hulle al in daai kar gezaber het?  Ds boesak is eintlik nie so kak nie maar ek dink nie hy kan ook nie rugby speel nie nes Puke Watson.
  Nou het ek in een post godsdiens,politiek, karre, sex, kak, rugby en van 'n poes gepraat 

 12. katvis

  ek dink daii ouens was groen getwak van te veel aaptwak dis hoekom daai cabby groen is .

 13. #1 Pisscat

  Nei man ek dink dis moerse Kief !  awe !!!

 14. Allan Boesak Raakwys

  Daai wing is mos reg vir n bietjie Planking ?

Gooi Comment