Interzef – Broekhoes

In Komix deur griffin14 Eiertjies

interzef broekhoes

Hierdie post is 187 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,260,927 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinInterzef – Broekhoes

Comments

 1. psycho_child

  Syt nie eens nodig om te buk ni, ek het nou n nuwe beste favourite move…. My vrou gaan kak as ek vanaand bydi huis kom…. Kom mamma pappa wag vir jou

 2. Jagse Karel

  Maak oop jou bene, ek wil my piel in druk.

 3. Dirk Diggler Diktros

  Wat kan n man se, Karel het dit gese.  N Diep seun.  DDD

 4. Jags Jannie

  Goeie fok! AMOS help asse-fokken-blief met aansoekvorm ssm want wil graag my "corn laat pop"……

 5. Warmwaterbrak

  Ek verstaan nie wat gaan aan met my screen nie.  Die belangrikste dele van die girl is toegemaak met iets wat lyk soos blou materiaal.  Dit obstruct my fokken view!

 6. sickmindfreud

  @ADSL: in your dreams, yeah. Otherwise, show

 7. Knersus

  My brein wil nie so lekker saamwerk nie…. is ek nou lus vir popcorn, of is ek lus vir poes? Dis defnitief tyd om te duik. Hierdie week was te lank…

 8. Prof. Bokdrol

  ADSL I think you made a wee typo there lassie, "pose" is misspelt, methinks?
  Knersus, teen 09h00 op Maandae was die week klaar te lank! Take your pick tussen poes en popcorn bra, of dit nou mieliedoppe of pubes is, either way gaan jy na die tyd iets tussen jou tande moet uitpik…

 9. Allan Boesak Raakwys

  Karel , inderdaar n eerste klas , Filosoof , DDD.  maar Karel , jy sal bietjie meer spesefiek moet wees  , in die dwis of Chutta ?

 10. Dirk Diggler Diktros

  Allan, ek lees jou insetsel toe tref dit my. Juffrou vra in die Graad 2 klas dat  leerlinge n sinnetjie met die woord "oordosis" moet maak.  Klein stoutgat Allan Boesak Raakwys jr. se hand skiet dadelik ten hemele, en aangesien hy die enigste opsie is, rol die juffrou haar oe en vra hom wat sy sin is.  "Juffrou, my ma se altyd vir my pa as hy oor werk was soos hy oor doos is, was ons lankal miljoeners…"  Ek rus my saak.  DDD

 11. Dirk Diggler Diktros

  Njarwoef, ek se.  Lekker was nog nooit sleg nie.  Dratie op n dinsdagmiddag werk goed.  Goeie balans met tril in een hand en trippel x trippel gedistelleerde vodka in ander.  AMOS, ek voel so aan my voorvel, so by my kop, dat hierdie stukkie n herloop (rerun) kiekies regverdig.  In n varieteit poeserings.  DDD

 12. Jags Jannie

  DDD, onvoorwaardelike en positiewe ondersteuning t.o.v. jou mening. My KOP is nou seer van al die ma(be)sering tot die volle magiese omvang van AMOS* se orgaanisasie in die binnekamer……………..

Gooi Comment