Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin

Seuns en dogters, net gou so paar aankondigings voor die tweede klok lui en ons bid en fokof…

Ons het so paar wennertjies om aan te kondig:

1. Die Zef rap track kompetisie is gewen deur Dirk, soos vir hom gevote deur die Watkykertjies. Lekker kakbaie pryse ter waarde van R2500 oppad na jou toe. Geluk.

2. Die eerste wenner van die Park Acoustics double tickets vir hierdie Sondag is Manie. Die tweede wenner is Annie. Hou julle inbokses dop vir instructions om hoe om jou tickets te claim. Beide hierdie Watkykertjies verjaar en wil hulle parties sommer by die gig gooi saam met hulle tjommies. Dis ‘n goed genoeg rede vir ons.

3) Ons laaste wenner is die bra wat die Oppikoppi tickets score vir hom en ‘n tjommie. In Oppikoppi se ouens se eie woorde: “Daai video van die mense wat by die printer ontmoet is die wenner. Hy kan ‘n dubbelkartjie kry”. Dit sal video nommer 4 wees as ons dit nie mis het nie. Hulle tune ook verder “daai outjie in die video wat op die muur sit en sing – julle kan vir hom ‘n enkelkaartjie ook gee.” Dit sal dan video nommer 3 wees. Geluk ouens, ons sal vir julle ‘n paar doppe ook koop. En shot vir Oppikoppi vir die ekstra kaartjie. Dis befok van julle.

Rait, maak die vensters toe nadat julle die borduitveers skoongemaak het, dan kan ons fokken duik.

leisure duik

Speel die fokken tune kliphard en duik:

DuikDuikDuik

Hierdie post is 880 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,152,239 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!