Comments

 1. petrusposbus

  Ag nee wa is dai lisa davis. Ek wil ha tieflike lieties sien.

 2. J-M

  …………./´¯/)……….. (\¯`\
  …………/….//………..
  …\\….\
  ………../….//…………
  ….\\….\
  …../´¯/…./´¯\………../¯
  `\….\¯`\
  .././…/…./…./.|_……_|
  .\….\….\…\.\..

  Fok jou week ons gaan fokken DUIK!!!!!!! dis Vrydag!!!!

 3. Prof. Bokdrol

  Nice gedoen J-M, jou eie handewerk? Dit lyk piele, ek gaan dit copy as jy nie omgee nie? Moenie te veel kak soek met Week nie, hy het 'n regte kont van 'n ouboet Maandag wat hy kan roep as hy sy moer vir jou strip…

 4. J-M

  Nee Prof dis plagiaat van epidermisie proporsies so kom ons gebruik dit todat die skepper van die meesterstuk ons prosedeer. DDD ek gaan nou 'n "drankie" geniet, en fok maandag ook cheers.

 5. Allan Boesak Raakwys

  EK is sommer skuin befok , ek konnie duik nie , ek het n fokkin maagaandoening gehad , en ek fokkin weet dis daai  Cheez russian wat ek gevreet het Vrydag , ek het letterlik gepis deur my hol , gladnie lekker of snaaks nie , behalwe dat ek ook hard gekots het en dit gal my my neus uitgespuit het!!!!! 
   
  So ek hoop julle almal het lekker gesuie , en die word on the street is dat Vuilduif weer n n Bottie Vrydag aand gepolish het , ek wil hom geluk wens , selfs met my Absensia , toon hy regardless  nog goeie vorm ! wel gedaan ou grote . volgende naweek suip ons poes hard en aanhoudend !!!!!!!!!

 6. Dirk Diggler Diktros

  Allan, jou eposide raak my so diep ek het sommer nou al vir volgende naweek begin syp.  Ek ken daai gevoel as jy voel jy kan op 1000 meter deur die oog van n naald spuit.  Sterkte en beterskap.  Ek weet n man van jou kaliber gaan gou inhaal.  DDD

 7. Vuilduif

  @ Allan & DDD: Dit is vir my fantasties dat mededronkgatte mekaar so ondersteun. As iemand ooit moed verloor of onder die indruk is dat die ewige dors geles is, laat val net 'n comment. Ek is seker daar sal 'n trooper wees wat 'n paar wyse woorde kan uitdeel om die een wat 'n bietjie gedwaal het weer op die pad van warm witwyn en flat brandy-en-coke te bring. Cheers!

 8. Jags Jannie

  DDD, Daai girl met die wit bikini moet fokken vinnig swem! As ons maatjie die water tref gaan daar fokkol in die swembad oor wees om in te swem nie….

Gooi Comment