Die Antwoord op Top Billing vanaand.

In Die Antwoord deur griffin31 Eiertjies

Ons tjommies, Ninja en Yo-Landi is vanaand op Top Billing saam met Jeannie D. Hulle het so bietjie gebraai in Mithcell's Plain. Ons weet jy check nooit SABC uit nie, maar maak vanaand 'n uitsondering en tune in op SABC3. Ons dink dis hier by 19:30 se kant.

"It is not everyday that Top Billing get an invite to come and braai in Mitchell's Plain but when it is from futuristic rap-rave crew Die Antwoord our curiosity got the better of us. Join Jeannie D as she gets an insight in the the world of Ninja and Yo-Landi Vi$$er in an interview sure to raise a few eyebrows!"

die antwoord top billing

Hierdie post is 129 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,345,674 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie Antwoord op Top Billing vanaand.

Comments

 1. Viv

  lofl!!! …                ….             still rofl!!!        ….        ….             LMAO!!!
  ha ha…

 2. Hoofmoer

  Hy kan n fokken Nina Master kwadraad wees,en Jolandie kan n krul op my bors draai,  en hulle kan moerse tunes skryf – maar jebus hoor my – dis nie n fokken braai daai nie. Dis dan hamburger patties …… Fokken hamburger patties op n braai …… Selfs ek in Ingeland braai nie eers fokken hamburger patties op my braai nie (En ek het seker die kakste braai in die heelal !!)   Alle respek nou vir hulle verloor !!!!  

 3. Poefie

  seker die 2 komminste poeste wat jy kan kry!

 4. arno west AKA Dude

  die kos lyk darem lekker, ek sal nie mind vir dit nie, daai goose van top bill is een lucky fokker om so spread te kan geniet, Savanha in die hand

 5. Jim

  Fokkin hamburger patties.  Daais nou vir jou gangsta.
  Daai bra se snor lyk poes kak.  Lyk soos daa ou meerkat van kung fu panda.  Net kakker.

 6. blagrange

  why does Top Billing's Jenni D look soooo at home?  check it out next week when she's back in swanks-ville mansions –  she just won't have the same appeal will she?

 7. Wiele

  Griffin se jacuzzi was ook op Top Billing gewees!!! Lekker bra hoop net nie daar was kom kolle nie,,,lol

 8. louwhan

  Ek was mal oor hulle in die begin (eerste maand of so) maar het ´n gly in hulle gevang soos om ´n mooi girl op die toilet te sien besig om ´n vet drol te druk.  Wel gedaan Grif en die watkykjy web site. Hulle het baie inspirasie en materiaal van hulle songs by jou/julle gelry en hoop julle kry die erkenning wat julle verdien. Ek twyfel of hulle veel meer van ´n inpak gaan maak op die musiek wêreld met die uitsondering van ´n paar yanki hil billies. 

 9. Allan Boesak

  Jennie D , het my nou n D gegee in my Broek ! STOKSTYF!!!

 10. Dirk Donker

   
  Hellooooo, wies daai chick?? Ek gaan verseker Top Billing begin kyk! Sy het moerse mooi pramme.
   

 11. Evert

  Op Top Billing? Nee fokkit man. Dis amper so fake soos Jeannie (double) D.

 12. Laaitie

  Hoekom chow hulle veggie burgers? is hulle dan vegan?

 13. Etter

  What the fuck is up with all the haters?  Skaam julle poeste!  Yolandi en Ninja hou dit zef fresh en down to earth.  Gin fokkin fancy shit even na hulle zak bymekaar maak sessies nie.  Voer daai Jennie n vet patty.  Ek hoop Ninja het biki sy piel teen haar been geskuur.  Ek wil in my broek kak as sy op top billing n fokking stukkie blaar slaai so poes fyn sny en hom so net net op die punt van haar vurk balanseer en dan skaars raak haap en POES 50 FOKKIN KEER KOU!!!  Lekker Yolandie en Ninja!  Hou daai shit honest my blare.  POES cool braaier btw.  As hy kan kole gooi is daar vokol met hom fout nie!

 14. willem prinsloo

  jy het nie n fokin clue wat n fokin braai is nie doosdief, hamburgerpatties hahahahaha jy is lame my ou, maar ek smaak darm jou website

 15. Die Vraag

  as hulle so baie skille het, hoekom lewe hulle dan soos gommies van danville?? Al wat hot is daar is die vkn braai….

 16. Prof. Bokdrol

  Het julle nie 'n hi-res image van Ninja se ZakJacket nie? Ek het al 'n paar images daarvan op WKJ probeer zoom maar mens kan noddefok al die detail sien nie (of dalk is ek net 'n doos…)

 17. Allan Boesak

  Noukeurige Drank Keuse Ninja , sou jy het toe nie daai Black label Sponsership gekry ni ,ek se ?
  Ja Etter Dis awe .

 18. Poesvreter

  Poefie, Louwhan en Die Vraag, gaan druk kaktusse in julle geknypte holle in asseblief.

 19. Dirk Diggler Diktros

  Genoeg is genoeg.  Omdat ek self ADHD is en kak spel wil ek my nie voorhou as n groot Taalpurityn of spelgees nie.  Overgesetzynde and dusomderhalwe dienooreenkomstig kan iemand soos Prof Bokdrol, Louwhan, Smee, Neels van PK Jags Jannie, Arno, David of my geleerde vriend Allen Boesak nie asb. net so nou en dan n HAT uithaal en die tipes met die kaliber van taalverkragting soos bv.Etter en n magdom andere, waaronder n tampondief of iets, oor die kop poes nie?  n Stoktywe inset van AMOS wat op innderlike selfbevrediging by my – en vele meer – sal ly, sal wondere baar.  Ruk en pluk die saak reg manne!!  Dit het so goed vir so lank gegaan, maar nou poes die wiele duidelik af!!!  Nie net hierdie bladsy nie, maar vele.  DDD

 20. Allan Boesak

  @ Louhan , jou poes !! gaan praat met Dr Phil !

 21. Etter

  Ek is nou self nie n pro as dit kom by die taalkuns nie, maar ek sweer DDD het my nou gechoon eks n poes???  Loop slat jou ma se poes met n HAT jou NAAIBOX!  Dis n free CUNT-ree en ek sal praat net hoe de fok ek smaak bra!  Wat die fok kyk jy?  Loop lees Trille in n bos of iets kak soos dit as jy prag afrikaanse literatuur soek.  HIER gaan jy dit nie vind nie.  Vok, en ek smaak nog die heeltyd jys n ok tjomma wat like om kak te praat. Een van die kerk se mense.  Toe nou nie.  Jy gaan seker vir ons volgende try vertel dat Yolandie nie slatbaar is nie en Ninja is nie n regte ninja nie??? 

 22. Dirk Diggler Diktros

  Daar is die ware ETTER nou!  Ek het geweet dit steek in jou tjomma en jy stel nie teleur nie.  Welkom terug op die skewe pad na die verderfing!!!  (P.S ek het nooit gese jy IS n poes nie, maar jou ryk verbeelding doen. 😉  DDD   Mej Vi$$er is sekerlik slatbaar. 
  p.s.(Daar heers wel algemene komkommernis oor sommige blare se taalgebruik, maar Prof en Neels en Jags J ens. moet hul maar aantree.DDD)

 23. louwhan

  @Poesvreter – hou net aan met wat jy doen maatjie veral as jy dit goed  doen.
  @DDD + etter – Hoop julle dialoog is vir julle ook so snaaks soos vir my.
  @ res van DIE ANTWOORD fans- geniet julle bewondering. Ek het vir ´n tydjie maar dis nou verby.  Ek hou nog steeds baie van Yolandi se famous line..kykie, kykie..

 24. Etter

  Oh for Vark sakes!  Sorry 3D.  Wat van ek gaan slat vanand vir mama op die poes met n HAT?  😉  Drie keer diep.  So sorry, het soos n regte kont verkeerd gelees het…  Wat n poes.  🙂   Wies nou die Naaibox?   Hau.

 25. Dirk Diggler Diktros

  Ek kraai van lag en huil gelyk.  Ek kraai vir jou bewoording in jou vorige twee posts.  Min mense sal so galant reageer as iemand sulke kak, skimp.  Jou passie is bewonderingswaardig en ek het gedink my prostaat pak op, want ek het defnitief inkontinensie van lag.     Jy is n groot sport met baie gees en ek is jammer dat ek jou bloeddruk ge-elevate het maar ek het jare en jare se ondervinding en kon sien uit jou inskrywings jy is n man op n perd! DDD
   
  \\

 26. louwhan

  Etter,wat het jou ma se poes te doen met die HAT of is dit haar skuld dat jy nie meer geHAT het nie?

 27. Etter

  Ek het HAT groot met n koukie op my tril geskryf en vir mama gesê vanaand sluk sy groot woorde….
  vanoggend het ek n semi perma-HAT op my tril en n seer wang been waar sy my een vieslike PK gevoer het.  Chics, kan nie n joke vat nie.

 28. Connor Z

  am i the only guy that comes to this site from the US?

 29. louwhan

  Nee Conner, daar is baie ander Maties wat ook kom kak tune op wkj

Gooi Comment