Blink Stefanus steel ‘n lyf

In Zefshop deur griffin2 Eiertjies

Ons vriend en inzeftigating reporter, Ben het verder gaan ondersoek instel om uit te figure waddefok Blink Stefanus mee besig is. Vandat hy op die aarde geland het maak hy net kak orals. Dit lyk of hy nou begin om mense se lywe te steel nadat iemand anders sy lyf gesteel het van 'n statue af by die ongelukstoneel. Dinge raak rof…

Koop die shirt hier

Hierdie post is 72 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,356,184 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBlink Stefanus steel ‘n lyf

Comments

 1. Dirk Diggler Diktros

  Dis kompleks. Ek probeer die storie geniet, of tenminste vang. Leet ek kwalifiseer. Die klank is uitstekend, wereldklas, goeie toerusting gebruik en weet wat hulle doen. Die kamerawerk dieselfde. Die kameramense weet hoe om die fancy sjit tot die maksimum te gebruik wat my by beligting bring. Dis hier waar dinge oneffektief raak maar die kyker is so meegevoer deur kamera en klank dat hy beligting opslurp. Dan begin dit. Die bindingsteks. Die akteurs se spel. Die kontinuieteit. Die post-produksie. Die regie. Die STORIE. My oom Carel het altyd gese as n mens niks goed van iets kan se nie, dan bly jy stil. Dis hoekom ek stilbly oor bogenoemde onderwerpe. Dit sou unfair wees om the se als is n pot kak. Toe probeer ek dit kwalifiseer. Moenie ophou nie manne, julle het BALLAS, as julle klank en kamera kan regkry is dit net n kwessie van tyd. Beterskap en sterkte!DDD

Gooi Comment