Score ‘n “King of The Braai” hamper met Braaiboy

In Kompetisie deur griffin

Score 'n "King of The Braai" hamper ter waarde vqan net onder R500 met Braaiboy braaiboy 1

Braaiboy en Netflorist het vir ons 'n hamper gegee om op Watkykjy weg te gee. Jy het tot Vrydag 10 Junie kans (tot net voor ons duik) om in te skryf. Al wat jy moet doen is om vir ons jou zefste braaifoto in te stuur. Iets wat jy of jou tjommies self afgeneem het, nie kak wat jy op Google soek nie.

Hier is meer info oor die hamper wat jy kan wen:

"The name of the hamper is “king of the braai” and it includes A braai apron, bottle opener, glove, hand towel, a temperature fork & a Peroni beer. And the apron can also be personalised with the recipient’s name. the value is R474 including delivery."

Connect met Braaiboy op die interwebs:

http://www.twitter.com/braaiboy
http://www.facebook.com/braaiboy.fans

Hierdie post is 202 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,150,350 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinScore ‘n “King of The Braai” hamper met Braaiboy