ROFLnjamau – Wa’ my koene?

In Komix deur griffin

Welkom by Watkykjy se tweede uitgawe van ROFLnjamau.

Vir die wat daarin sou belangstel om hierdie outjies as posters aan te skaf vir jou bar, jou awesome werk se studio, jou pastorie se studeerkamer of die agterkant van jou kakhuiks se deur: Ons gaan van elke comic strip 'n limited hoeveelhied lekker groot volkleur posters print. Die eerste poster is reeds adapt en geprint op A1 posters, full colour, semi-fokken-gloss en dit lyk allesbehalwe kak.

Dit is hier beskikbaar.

Ons print net 20 van elke design, so dis heavy limited. Dis hoe ons die goose wat dit vir ons illustrate probeer betaal vir haar harde werk want niemand werk verniet nie. Vier van die prints word reeds uitgehou vir tjommies. Ons gee ook een weg in 'n kompetisie binnekort. As jou Wiskunde jou nie fail nie, sal jy dus weet dat daar 15 oor is.

Om meer van Danae se werk uit te check, kan julle indrop by haar website. Daar is iets nuut elke week. Julle kan haar ook op Twitter volg.

wa my koene

Hierdie post is 356 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,679 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinROFLnjamau – Wa’ my koene?