‘n Baie stylvolle Ford Cortina

In Spec-takel deur griffin18 Eiertjies

Wees nou doodeerlik met jouself. Jy begeer hierdie Cortina. Van die tekkies met die wit mags wat dikker as ‘n standaaard kabinetslid is tot die gesofistikeerde vlerk en daai louvres om die son uit jou nek uit te hou soos jy vir die wêreld se probleme wegjaag. Om nie te praat van die kleur nie dis. Daai spesifeke helder kleur het al eenkeer spontaan by my neus uitgeloop. Dit het my uitgefreak en nooit weer gebeur nie. Maar op die Cortina laat stel dit my gerus. Die enigste kar waarop hierdie kleur hoort is hierdie Cortina. Dis sy huis.Fok die BMWs en daai Ford Focus ST’s waarop jy dit al gesien het.

As daar ‘n advertensie vir hierdie bulletjie moes gewees het, sou hy so geklink het:

ford

ford Cortina

Hierdie post is 191 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,258,896 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffin‘n Baie stylvolle Ford Cortina

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Aarrgghh! Daai kleur hoort net op Fords en Purity (en babadoeke…) Lekka George, ek sê – Cold And Wet, of in hierdie geval, Cortina Are Wild. Tchaikovsky sou wel fokken boos gewees het as hy hoor sy Buttcracker, askies Nutcracker, musiek word in 'n Ford advertensie gebruik…

 2. Smee

  Ek dink ek moet 'n drukvlerk shop oop maak, daar is duidelik 'n moerse mark daarvoor.

 3. petrusposbus

  Daai is in George op die hoek van Waltons. Rigting pantyvalley. Daai ouens like stock cars kwaai. Die cortina is seker soos n Ferrari in normale mense se oe vir daai klomp

 4. petrusposbus

  So vinnige Cortina grappie.
   
  Die dogtertjie stap op die sypaadjie oppad skool toe toe daar n kar stadig langs haar ry. Ag kom klim in saam my dan gee ek jou n lift. Die dogtertjie stap net aan. Ag klim in by my dan gee ek jou n sweety. Die dogterjie loop vies verder. Ag klim in dan gee ek jou n sweety en R10. Ag vok pa ek klim nie in die vokken Cortina nie

 5. Lindy

  Ek verstaan nie die mensdom nie. Hoekom vlerke??!!! Wie de fok se vlerke op 'n kar is mooi??? It SUCKS!!!

 6. Vlaknaai

  POESKOETS !!!!!!!!
  As dit dieselfde kar is , dan het die bulletjie n jagse V8 engine in – die bra laas op die George motorskou genotch . 
  Pielle lekker naweek vir almal , en kom ons fokken DUIK !!

 7. Vuilduif

  Ja nee, dis hoe hulle operate in George. Hy's seker oppad Zanzibar toe met daai tuig.

 8. WilleWortel

  Ek sien nie dat die briek ligte aan gekom het dat die perd moes stop nie – het seker petrol getrap vir die voetganger om 'n 100 punte te score!!

 9. Allan Boesak

  @ vuilduif  , ja , ja Zanzi toe met daai cabby , alhoelwel ek reken nie dat hy sal 'lucky 'raak met sy huidige 'styl' nie .
  Hy moet maar dalk daai Skiem in Sedgefield uitcheck vir mootlik poen ?
  Nou met die reen het die Bra seker net n Motor agter op gesit en lekker rond ge dobber …. 

 10. Vuilduif

  @ Allan: Ek glo ook nie hy sal baie chicks score met daai besigheid nie. Maar dalk hou hy van vetties, dan scheme ek hy's in die clear.

 11. Allan Boesak

  @vuilduif , ek wonder of die Downforce verstelbaar is , as daar n tropp vetties gelaai word ?

 12. Dirk Diggler Diktros

  Niks fout met vet chicks nie.  In die winter le jy lekker in die walle vet en in die somer le jy lekker in die koelte.  DDD

 13. Verdi

  Loop vang 'n seep skommel almal van julle.
  Toe daar nog nie ordentlike geld was nie, het meeste van ons met ou kak gery.
  Ek self het 'n 3.0S gehad en die ding het lekker gat geskop.
  (ok, sonder 'n drukvlerk)
  Deesdae sit die plooie en grys hare fokken orals en die 3.0 S moes plek maak vir 'n meer ordentlike ryding wat ten minste power steer, aircon en so aan het.
  So fok jul almal, Ek was ook da!

 14. Prof. Bokdrol

  Hey Verdi, dis OK bra – van my beste vriende ken mense wat mense ken wat 'n 3.0S gehad het…ag fokken OK dan, dis Sondag en ek moet weereens bieg: actually het my (oorlede, bless his soul) swaer die Boeliesieman een gehad in die middel-80's en dit was nogal befok so op 'n Saterdagaand (na so 'n paar happe, natuurlik) om sulke lekker fishtails deur die suburbs te gooi op daai regulasie heen-en-weer trips borrelstoor toe en terug en kafee toe en terug en orals heen en terug, just for fun. Deesdae is dit te kompleks; traction control is 'n bitch – ek vergeet gewoonlik om die fokken ding af te sit as daai windgat laaities in hulle souped-up CitiGolfs mens wil aanvat – maar my eerste kommentaar staan: wie de fok het daai kleur uitgedink??? Dis die kleur van die wortels in jou pavement pizza wat jy nie 'n fok kan onthou jy ooit geëet het nie…

 15. Dirk Diggler Diktros

  Verdi, ek is nou nuuskierig, na aanleiding van Allan en ander kommentaar.  En ek moet vra:"Het jy vet chicks gehad – on jou snortina?"  Dis vir wetenskap, nie persoonlik, want dan wil die opvolvraag homself voordoen, van warm le in die winter en in die koelte le in die somer?  DDD

 16. Allan Boesak

  Bliksem Verdi , ek haal my hoed af vir jou , Respect bra , Tenminste , kom jy uit daar mee , en ke reken jy voel beter ??????
  Ek sou ook graag so Tuig wil dryf , maar dis nie beskore vir mense soos ek nie … Ek kon dit nog nooit verstaan of explain nie …

Gooi Comment