Heito potato!

In Spec-takel deur griffin

In die 80's en 90s' het mens so nou en dan afgekom op een of ander oom in Leandra met 'n boerpampoen op 'n kruiwa in die Landbouweekblad of een of ander marabs in Vereening in die Vaalweekblad wat pronk langs 'n solitaire mielie wat 2.5 meter lank uitgegroei het. Uit die huis se gutter.

Daar was egter lanklaas 'n verminkte pielvormige soetpatat te bespeur. Een van ons tjommies het hierdie ingestuur. Blykbaar kak hulle Rottweiler so nou en dan in die groentetuin en hulle vermoed dat dit dalk die rede is vir die moerse patats wat hulle uitgegrawe het.

Maybe is dit 'n Moot ding of iets. Snaaks dat rekord freak-groente nooit op plase groei nie. Dis altyd suburbia wat die groot visse intrek…

"Kom hier meisie, laat oom jou so bietjie Mootpatat voer!"

mootpatat1

mootpatat2

Hierdie post is 800 keer in totaal gelees en 2 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,147,209 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinHeito potato!