Bloed, snot en tande – ‘n sportberig deur Eencap

In Snotstories deur griffin13 Eiertjies

Die bloed gaan loop en die hoere gaan huil Saterdagaand wanneer IBF, WBO en IBO kampioen Wladimir Klitschko en WBA champ David ‘the david_hayeHaymaker’  Haye in die kryt klim om mekaar te bliksem tot die al die groot wêreld swaargewigtitels net een eienaar het. Die twee yskaste met handskoene tune mekaar nou al vir maande kak so dit is nou hoogtyd dat hulle hulle geld neersit en die ding uitsort.

Altwee die boksers het baie impressive rekords maar Klitschko se 55 wins (49 KO’s), 3 losses en 0 draws gaan dalk net bietjie te veel wees vir Hay met  25 wins (23 KO’s), 1 loss en 0 draws. Haye veg ook nou maar eers vir net oor die 3 jaar in die swaargewig afdeling


Actually is een van die enigste drie mense wat al vir Klitschko uitgeslaan het Pretoria se eie Corrie Saunders wat hom in 2003 in die 2de rondte uitgeslaan het om die WBO title huistoe te bring. In sy guns het David Haye daarin geslaag om in 2009 vir Nikolai Valuev ‘the Beast from the East’ (gaan check bietjie die monster op google uit) oor 12 rondtes op punte te klop wat die pom wel bietjie streetcred gee.

Wladimir en sy ouer broer is altwee vegters en hulle het beide Phd grade in Sport Science. Ouboet Vitali is ook huidiglik die WBC swaargewig kampioen. Altwee die Klitscko-broers vra nou al lank vir ‘n kans om vir Haye te moer en uiteindelik is dit kleinboet se kans.

wladimir-klitschkoDie geveg sal Saterdagaand om 20:30 op SS7 en SSHD1 uitgesaai word en ek sal aanraai dat niemand dit mis nie. Ek stel voor dat julle van vroegmiddag dubbel rum en brannas met coke begin drink om in die regte mindset te kom vir die appels swaai bonanza. Die rum sal jou laat vloek soos ‘n matroos en almal weet wat maak die karatewater. Moet nou net nie mekaar begin bliksem sodat julle in die hospitaal opeindig waar daar nie DSTV is en die fight mis nie. Spaar die aggressie vir die Droppas bouncers na die tyd. Hulle verdien dit baie meer as jou tjommies. Die twee vegters is lus vir mekaar so dit is baie onwaarskynlik dat dit vir 12 rondtes sal aangaan so jy en jou pellies sal nog steeds betyds wees om easy Droppas roadkill by Joost se garage te gaan optel vir ‘n dronk score na die fight.

Volgens die meeste bookies is Klitschko die groot gunsteling as iemand dalk ‘n paar velle op die fight wil sit maar ek is nie bereid om ‘n call te maak nie. Een ding is verseker:  sit jou mouth guard in want dit gaan ‘n moerse fight wees…

Hierdie post is 170 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,359,842 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBloed, snot en tande – ‘n sportberig deur Eencap

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Daai twee nancy boys is fokkol – ek vat my tjom Vernon Koekemoer saam en voer hom so 'n paar goeie shots van Captain se hooligan juice, dan poes hy hulle albei van hier tot duskant die Vaalrivier nog voor die klok lui…

 2. Dirk Diggler Diktros

  Slat hom pap Sakkie, wys hom die Russe vatikakkie.   Maar op die keper beskoi wil ek my verstout deur te se ek ruik lont.  Waar kont moet wees lont.  Jan-nee, daar is hy nou, hulle is twee agter-die-kop-kyker-ryers wat net loefde inslaan en dit later weer uitpomp.  Niemand met sulke stats is "straight" nie en hul altwee hyg om uit die kas te bestyg.  DDD
   

 3. Dirk Diggler Diktros

  Ek vra om verskoning vir my kak spelling.  Ek sal onmiddelik n kommissie van ondersoek na die oorsaak aanstel en dit uitsorteer, ADHD and all.  DDD
   

 4. Jakes

  Liewe bliksem. Het julle daai Nikolai Valuev gaan google. Dis nou een groot moederfo%$#er. Hierdie twee perde is meer in Datsun Bieber se liga.

 5. The Axe Murderer

  Nee wat hierdie twee oukies se panties sit heeltemal te styf, moffies as jy my vra.
  Gaan google eerder Wanderlei Silva as julle nou n ou wil sien wat n gat in sy opvoeding het en compensate deur ander mense klip hard te poes.
   
  Vereeniging Vibe's

 6. Allan Boesak

  MR haye , jy gaan hard gepoes word , hell dit gaan nou n fight en half wees !!!!!!

 7. Allan Boesak

  Asook , ek sien da MAyweather die naai , is bang vir daai Manny , Mayweather wil nou eers n ander ou bliksem …. Ek haat Floyd /mayweather en Mathews Phoza asook n random ander klomp konte !

 8. Dirk Diggler Diktros

  Iewers moes ek grootliks iemand afgepis het.  Al my comments is toe sommer moertoe. soos die ou wat teen die rus wil baklei se kanse….DDD

 9. Prof. Bokdrol

  DDD na 'n lang, weldeurdagte en intense inspeksie wil ek berig dis dalk omdat jy beide "Soos" en "Rus" met kleinletters gespel het? Tsk tsk tsk…

 10. David

  Hehehehe Prof, maak nie saak hoe hard jy try ophou nie, jy MOET. OCD rules

 11. Prof. Bokdrol

  David helaas is jy reg; OCD is nogal 'n ewige bitch…gepraat van OCD, jou stelling klink soos iets wat jou vrou dalk vir jou kon gesê het toe sy jou alweer gevang dratie kap het?

Gooi Comment