ROFNLnjamau – Dinge Wat Raas

In Komix deur griffin

Welkom by Watkykjy se nuwe comic strip, ROFLnjamau. "Nou hoekom nou juis ROFLnjamau?" hoor ons vir klein Hendrikkie agter in die klas vra terwyl hy sy ballas met die een hand krap en in die neus grawe met die ander een. Figure dit self uit, my blaar.

'n Talentvolle dame genaamd Danae Botha gaan vir ons hierdie outjies uitpomp op Watkykjy soos sy tyd kry, hopelik twee keer per maand. Behalwe dat sy vlytig met die verfkwas is, kan sy ook blykbaar 'n piel soos 'n mean draairoomys vreet.

Vir die wat daarin sou belangstel om hierdie outjies as posters aan te skaf vir jou bar, pastorie se studeerkamer of die agterkant van jou kakhuiks se deur: Ons gaan van elke comic strip 'n limited hoeveelhied lekker groot volkleur posters print. So laat weet as jy een soek. Ons sal dit seker teen die einde van die maand laat print. Daar gaan probably net 20 laat print word elke keer, want die goose teken hierdie goed nie net vir kopkoue alleen nie. Mense werk deesdae vir zak ook…

Om meer van Danae se werk uit te check, kan julle indrop by haar website. Daar is iets nuut elke week. Julle kan haar ook op Twitter volg.

ROFLnjamau - Dinge Wat Raas

Hierdie post is 196 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,227,009 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinROFNLnjamau – Dinge Wat Raas