ROFNLnjamau – Dinge Wat Raas

In Komix deur griffin14 Eiertjies

Welkom by Watkykjy se nuwe comic strip, ROFLnjamau. "Nou hoekom nou juis ROFLnjamau?" hoor ons vir klein Hendrikkie agter in die klas vra terwyl hy sy ballas met die een hand krap en in die neus grawe met die ander een. Figure dit self uit, my blaar.

'n Talentvolle dame genaamd Danae Botha gaan vir ons hierdie outjies uitpomp op Watkykjy soos sy tyd kry, hopelik twee keer per maand. Behalwe dat sy vlytig met die verfkwas is, kan sy ook blykbaar 'n piel soos 'n mean draairoomys vreet.

Vir die wat daarin sou belangstel om hierdie outjies as posters aan te skaf vir jou bar, pastorie se studeerkamer of die agterkant van jou kakhuiks se deur: Ons gaan van elke comic strip 'n limited hoeveelhied lekker groot volkleur posters print. So laat weet as jy een soek. Ons sal dit seker teen die einde van die maand laat print. Daar gaan probably net 20 laat print word elke keer, want die goose teken hierdie goed nie net vir kopkoue alleen nie. Mense werk deesdae vir zak ook…

Om meer van Danae se werk uit te check, kan julle indrop by haar website. Daar is iets nuut elke week. Julle kan haar ook op Twitter volg.

ROFLnjamau - Dinge Wat Raas

Hierdie post is 161 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,356,264 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinROFNLnjamau – Dinge Wat Raas

Comments

 1. Dirk Diggler Diktros

  Buite die doos, alternatiewe denke rules.  Amper soos AMOS.  Hoe minder die wrywing hoe verder kom jy…DDD

 2. Big F

  Plak vir ons n ou fototjie van Danae opi muur toe?  Ons moet darem ook weet hoe die artist lyk.

 3. Thysmetys

  Piele vir Sannie! Dit lyk bevok! ek soek ook een….

 4. mooidoois

  God se jesus dis darm beter as daai van coke cartel kak!

 5. Dirk Diggler Diktros

  Mooidoois, op die oog af kan ek jou dilemma sien.  Maar persoonlik sou ek se dis soos om vbrannas met whipsky te vergelyk.  Elk het sy plek en aanhangers, en elkeen maak befok op sy eie manier.  Geseend is die wat fucked kan raak oor altwee !!!  Dan is hul oop vir vodska en kyn.  Toe WKJ, gooi, ons wag.   DDD

 6. parkivarki

  @mooidoois…FOK JA!!!! Pielewapper!!!!

 7. Allan Boesak

  Toe ek die poster sien toe dog ek , mens kan n Midge of Uno wen .
  Ek is bly om tesien ek is nie die enigste een wat soo oor VCK voel nie , fokkin poeste eet kak !

Gooi Comment