Nou hoe nou, Pikitup?

In Kak companies deur griffin

Liewe Pikitup,

Fok julle in julle pers poese in.

Julle charge R145.92 per maand om daai groen bins eenkeer per week leeg te maak. Ek het nie ‘n probleem met R145.92 nie. Dis nie geld nie. Dis miskien ‘n bottel brannas of twee of ‘n fokken sak hondekos. Vir party mense is dit ‘n halwe gram coke. Waarmee ek ‘n probleem het is dat ek moet betaal vir iets wat nie gebeur het nie. Die Hubble telescope kon julle nie eers in Arpil gewaar in Joburg nie!

Mens kan nie weier om te betaal nie, want dit gaan fokol help – julle sal mens soos Telkom (wat mens charge vir ADSL en lyne wat af is) bloot blacklist. Dan, wanneer ek eendag by die Porche garage daar langs die plakkerskamp op Witkoppen inloop om daai 911 Targa te koop vir my klein piel en bleskop sindroom, sal ek soos ‘n poes lyk omdat ek ge-blacklist is deur ‘n patetiese company wat betaal word om my en ander mense se kak weg te ry.

As julle nie die job wil doen nie nie, tune ons net. Ons is seker daar is iemand met ‘n bakkie in elke buurt wat sal kan doen met ekstra zak, maar moet ons nie laat betaal vir suurstof wat julle in elk geval steel nie. Teen R150 per maand sal ek even ‘n fokken Venter trailer finance, die bank se kak rente vreet en self my vullis gaan dump.

Daar is duisende mense genaai deur julle diefstal. Dis nie eers nodig om die somme te maak nie. Dis poesbaie geld wat deur julle ge-zik is. Daar is nie ‘n ander woord vir dit nie. Next time, sit at least ‘n bietjie lipstick aan en ‘n romatic tune of twee voor julle besluit om ons weer te naai.

Kom klop gerus weer aan my deur vir kerpersente hierdie haar. Ek het nog nooit na die munisipaliteit se advice geluister nie en altyd kos, zak of klere reg. Hierdie jaar het ek iets besonders gekry en ek los vir julle ‘n moerse komp bokse propvol daarvan: fokol.

Ek het reeds hierdie simpel bill betaal voor ek hier kom sooibrand kots het. Wat het julle gedoen, julle konte?

pikitup

Hierdie post is 280 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,143,628 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinNou hoe nou, Pikitup?