Het jy ‘n mond of ‘n keel? Jy is in groot kak…

In Spec-takel deur griffin12 Eiertjies

mond of keel

(shot, Adolph)

Hierdie post is 284 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,171 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinHet jy ‘n mond of ‘n keel? Jy is in groot kak…

Comments

 1. moertoe

  Dis mos logies: "If you don't have a throat, you cannot get throat cancer". Amper soos om te sê girls kan nie testikulêre kanker kry nie of soos hierdie ouens duidelik uitwys; "If you don't have a brain, you cannot get a brain tumor"
  Ek sal graag wil sien hoe jy deur die lewe gaan sonder 'n mond of 'n keel. Dit bring 'n nuwe stel probleme, maar ten minste het jy een ding minder wat jou gaan wakker hou in die nag (dis nou Naked News uitgesluit)

 2. Steve-O

  naked news kan dalk 'n storie doen oor hoe gefok almal in die wereld is omdat hulle 'n mond en 'n keel het… dalk scheme die dom poeste wat dink hulle weet iets van kanker dat hulle nie kele of monde het nie… lewe julle permanent op 'n fokken drip of wat? fail…

 3. cockteazer

  Ag fok…dan gaan ons almal maar vrek….maak reg mense….groot kak is opad…en ons gaan dit almal sos 'n bitter pil moet sluk…( as ons teen daai tyd nog kan) hahahaha

 4. Zepher

  Wel ek het ook 'n mond en keel so dis dokter toe met my.
   
  Hoekom moet ek aaah sê as jy jo vinger in my hol druk?

 5. Dirk Diggler Diktros

  n goose sonder n keel maak meer plek om alles in te sit tydens n trilsmul, of te se "trilsmile" DDD

 6. Lindy

  Ek sal nooit keel kanker kry nie, ek sluk te veel potato juice. Ha Ha Ha – Dit brand al die kak weg.

 7. Koppiekrap

  wel jy kan keelkanker in jou hol kry. ek self het dit gehad maar gebede deur my en my familie het dit help opklaar. 

 8. arno west AKA Dude

  En ek sukkel ook soms om my kos te sluk, my ma se dis omdat ek nie kos kou nie maar net sluk, ek wetie die mense glo sekker ook aan feetjies en daai make belive goed soos god.
  almal vrek dis net wanneer en hoe wat niemand weet nie, maar als wat n begin het het n einde.
  groete ek duik nou eers, DDD as jy van daai wodka soek kan ek by die kwv vir jou kry dis goeie goed nie soos snell&co se Rusian bear nie, kwv word drie keer gefilter dink smirnoff red label, maar teen n beter prys http://www.kwvwineemporium.co.za/Wine_Shop_2.htm
  dude

 9. Dirk Diggler Diktros

  Lindy, jy het dit pragtig gestel.  Onomwonde.  Verruklik.  Sanlam….  DDD

 10. Allan Boesak

  fokkin hel , 'State the obvious ' 
   
  Relax have my , Entjie !!!!

Gooi Comment