Die nuutste in extreme sports: “Planking”

In Snotstories deur Christo Brandbruggies

Die mens is alewig opsoek na nuwe thrills – bungee jumping, rollerkotsers by Gold Reef City wat jou bietjies-bietjies in jou klere laat kak of sommer cheap thrills soos Benzyne snuif in jou oupa se garage.

Dis ook nou inevitable dat daar kak trends gebore gaan word – trap scooters, daai skoene met die wiele onder die hakke, rip-boards en al daai kak. I'm fine with that. Dit hou hulle van die drugs af, sort of. Dis ook gedurende hierdie soektog wat simpel "sportsoorte" soos extreme ironing uitgedink word. En die fokken weird ding is dis mense in first world countries wat met hierdie kak opkom. Wel, bygesê het Suid-Afrika ook 'n paar van sy eie sinnelose extreme sports soos train surfing, rape, plunder en extreme fokken tyre brand.

dans dans dans

Hierie giere kom en gaan, wel nie laasgenoemde nie – tyres brand is te fokken lekker. Die nuutste kak wat mense nou pull is PLANKING (as jy nie uit maak nie, gaan Google dit. I don't even want to fuckin' go there). Ek lees dit orals so nou wil ek weet: hoekom en waddefok? Ek sien dit word meestal beoefen die UK en Australia. Ons hier in Zuid-Afrika wil ook weet wat die fokken storie is, so as enige van julle lesers daar in die overseas vir ons kan vertel sal ons dit wardeer. Veral julle hensoppers daar in Australia het die kak het blykbaar daar begin.   

Work_Place_Planking-500x375

Gee ons net die basics. Hoe lank moet jy daar lê vir dit om te tel as planking? As ek dronk is en neerpoes op my gesig voor die bar, MAAR ek recover voor iemand my sien, tel dit as planking? Wat maak jy as jy moet pis of poef gedurende 'n killer session van "extreme lying down" (en ek quote WIKIPEDIA)? Hoe reageer jy op vrae soos "Hoekom de fok lê jy op jou gesig in die straat? Is jy versteurd?" Ons weet jy is die dom doos in die foto wat op jou gesig lê, maar wie is die DOMMER doos wat actually bereid was om jou af te neem? Het mense wat "plank" day jobs of loop hulle net heeldag rond en soek plekke om rond te lê en fokol doen? Wat is die verskil tussen 'n session "planking" en 'n session "kaksleg" wees? Ons sien uit om te hoor van julle Planking entoesiaste!

Hierdie post is 657 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,225,940 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
Christo BrandbruggiesDie nuutste in extreme sports: “Planking”