Chick kry Watkykjy tattoo op haar nek…

In Spec-takel deur griffin37 Eiertjies

Just thought my new tatoo might amuse you 🙂

Amber

watkykjy tattoo

Hierdie post is 211 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,362,164 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinChick kry Watkykjy tattoo op haar nek…

Comments

 1. arno west AKA Dude

  As my geslagdeltjie groot genoeg was sou ek dit daarop laat sit, maar ek sal n borg wil he wat my sal betaal p/m vir die free advertising

 2. Etter

  Wat moet n mens nou anders doen as jy haar doggie style gooi behalwe vir die agterkant van haar kop kyk??  Kyk Noord, vok voort?

 3. Evert

  Daar kort nie dalk 'n spasie tussen die 'Kyk' en 'Jy' nie?

 4. Steve-O

  Stem saam met DDD, die idee is daar maar baie kak font. Kry vir jou 'n sunrise toffie vir effort.

 5. parkivarki

  (5 Punte) vir Rick wat haar ken. (- 5 punte)  vir die font kenners (kinders) daar is well nog chappies met op plak tattoos in die winkels. Kry R5 by jou ouma dan kan  steve – o en DDD  beurte maak om op mekaar se nekke te plak. Checkers verkoop sulke plastic bikes wat vir awesome ego boosters maak en blykbaar die nuutste rage is KAK PRATERS. Evert, as jy ooit in die Kaap was my bra, KYKJY maar die ander kant toe en hardloop volspoed in n idee vas. 

 6. WilleWortel

  Sy moes dit eerder op haar maag geskryf het…….WAT KYK JY……………POES

 7. Vuilkak Visagie

  Amber is seker 'n hoer. Soos Kim Kardashian sê mens plak nie 'n bumper sticker op 'n Bentley nie. Fucked-up….

 8. Skippie

  Dit lyk kak en gaan nog kakker lyk as sy 80 en verrimpeld is. Fok weet hoe doen iemand so iets stupid !

 9. Joster

   
  Ek is seker sy gaan n moerse classy man een dag trou. Die ou wat daai tattoo op gesit het, het seker a Labrador.  Wat kyk jy? Moenie joke nie, hy is blind.  

 10. Allan Boesak

  wat kyk jy ? Ek kyk na die STUPID tat in jou nek bitch!

 11. Hassie

  sy moet seker kak lelik wees as dit haar beste kant is!

 12. Danie

  Poeszef! Dis die enigste woorde wat dit beskryf!

 13. loslip

  os wat die tattoo sien, wiet wat os kyk…. Wiet j dalk?

 14. knater water

  Dis so fokkin kommin, sy ry verseker 'n gedropp-te skyline met 'n moerse vlerk en 'n vrees fokkol sticker. Dis hardseer hoe hard mense sal probeer…en dan word hulle nogsteeds vir n poes gevat. Dumb-ass.

 15. Smee

  Gelukkig het sy lekke lang hare wat dit mooi kan cover…..Sorry chick, jy't nie mooi oor die een gedink nie…

 16. Koos

  Hierie hoer is fokken slim. Sy het 'n ding geleer!! Dis alles taktiek!!! Dis alles gedoen sodat dit jou aandag kan aftrek sodat jy haar langer kan goon!!!! Want die fok weet as ek so tat sien op 'n chick se nek terwyl ek goon, sal ek defenitieg so twyfeltjie of twee gooi tydens die proses, en so sal dit die goon proses langer maak. Nee sy het pitte die vrou!!

 17. Willem Wikkelspies

  pesoonlik gaan ek nie iemand betaal om my af te knou met naalde en ink nie. Stem heeltemal saam met DDD op die ene. sy het die http://www. en die .co.za vergeet. 

 18. Lindy

  Wie wil nou 'n fokken tat van jou favourite website op jou he??? Sy moet op tik wees of iets.

 19. Mad

  Julle is baie lelik, ja dit is nie so vars idee om 'n tat te kry van jou fav site nie, veral nie in jou nek nie, maar dit is nie nodig om haar 'n hoer, tert en bitch  te noem nie.  Ek persoonlik dink dit is 'n kak idee maar ander mense hou daarvan. 

 20. Dirk Diggler Diktros

  Parkvark.  Hierdie is poging 3 om deur te kom na jou en jou stukkende psige.  Ek hoop jy word sommer gou beter en voel sommer blinklekker.  Jou sussie en ma was gisteraand.  As jy steeds nie stukke beter voel nie, oorweeg dit om op te hou kots in n blog en eerder the praat, oftewel skryf.  As jy steeds kwaad is, bel die moderator, hy sal hierdie "posting" delete. DDD

 21. Prof. Bokdrol

  Nee fok my vierkantig mense – ek dog Watkykertjies het 'n sin vir humor; watse fokken galbrakery het ons hier oor 'n onskuldige tattoo? O ja en K(D)oos, van wanneer af laat Valkenburg julle op die Intertubewebnets toe sonder toesig?

 22. Jaz

  Ek het nou net my session bespreek, ek gaan Beeld.com op my bors en playboy.com op my wors kry. 

 23. Charlie

  Ek ky nie daar nie.. Jy moes dit af geskuif het.. 🙂

 24. Nice

  Julle is klomp kommin etters! Enigste een met biki breins tussen julle klomp poepholle is prof bokdrol, maar ek het lekker gelag vir julle vuil taal! Ek dink die nooi het dalk n sexy lyfie en wil die wat haar agterna kyk reguit iets vra! Cheers vir eers… Gaan spoel nou julle bekke uit met blouseep!

Gooi Comment