Kyk mooi voor jy jou fiets koop…

In Spec-takel deur griffin8 Eiertjies

piele fiets

Hierdie post is 355 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,342,399 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKyk mooi voor jy jou fiets koop…

Comments

 1. ThysmetYS

  Ek kots sommer hier oor die skerm! nee o vok!!!!!

 2. arno west AKA Dude

  Bierbrille, daai mag dalk net regtig 'n piel wees. ek het al baie van daai thailandgirls gesien wat verby mooi is maar dan hang daar meer as n klit, Lady Gaga het ook so n pielletjie

 3. Dirk Diggler Diktros

  Ja-nee.  Klit groter as daai chick was die 800 meter wen – met die lekker diep stem.  Cas***  – ek wil nie gesue word nie.  Pieted de Villiers het seker n ingroei oukie.  Daarshy nou.  Nou is ek gesue.  Terug by die onderwerp, sorry, voorwerp.  Kyk n man moet emberassed wees as n chick se klit groter as jou tril is.  After all – die klitoris is n klein penis of so iets.  Maar daar is renosters daarbuite….DDD

 4. arno west AKA Dude

  Ja ek is maar klein, dis hoekom ek vir my die baba arm attachment gekry het dat ek nie soos n kont lyk as daar genaai word nie

 5. SifEtter

  I was sitting across this Thai bird saying, don't get an erection, don't get an erection….but she did

Gooi Comment