Kom ons behoed en bewaar jou

In Zefshop deur griffin6 Eiertjies

Het jy 'n receding hairline? Is jy 'n rooikop stiefkind? Lyk daai skilferprobleem soos 'n sneeustorm in Antarktika of kry jou brein se hokkie sommer net maklik koud?

Ons is hier om te help. Soos altyd. Moenie oor jou probleme praat nie. Steek dit weg onder een van ons hoogs fashionable Watkykjy caps, beskikbaar in rooi, blou, swart of khaki. Dis velcro-verstelbaar, so jou Delmas nefie met die groot kop sal ook knus in hom pas.

Skuif oor na http://www.zefshop.com as dit jou so sou behaag…

khaki2

blue watkykjy cap

red watkykjy cap

black watkykjy cap

Hierdie post is 145 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,257,390 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKom ons behoed en bewaar jou

Comments

 1. Dirk Diggler Diktros

  Raait.  a) My goose het n klein koppie soos n partykiefrikkadel, so ek sal ene vir haar kry.  b)  Self het ek n groot kop soos n hotelkat so ek hoop ek kan n grrroooot verstelling maak.  c)Familie / skoonma dra n bewer oppie kop, so ons trim die bewer as sy slaap en soos magic het ons n happy-medium.d) Oupa het n skerp skedel soos n kwart-pond kaas, so ek weet nie lekker hoe ons hom gaan maak pas nie, maar ons sal hom – soos in army – met pis laat krimp/pas oppie krimpie.  (Die keps krimp, nie krimpie oupa nie).  Aangenaaide familie is op hulle eie.  Die tjek is in die pos.  Akkoord?  DDD

 2. arno west AKA Dude

  Griff, hoe lyk die pet aan die agterkant? ek bedoel is daar n gespe of is dit toe soos n baseball pet wat lekker werk vir agterste voor om sit as ek dalk skateboard ry op sondae? en is daar iets aan die agterkant gesit?

 3. Author
  griffin

  Less is more. Daar is niks agterop nie. Net een van daai velcro straps om jou cap se size te verstel.

 4. arno west AKA Dude

  velcro strap kan ook gebruik word om jou en pet vas te maak as die wind waai, dit kan jou pen, sigaret en nog goed ook vas hou. as jy n zol gerol het kan jy hom dwars daar weg steek ook, hang net af hoe vet jy hom geroll het

 5. Dirk Diggler Diktros

  Dis nou te se as die waterkoppie n brein het wat kan koud kry.  Mr Malema verlang dus nie n keps nie….

Gooi Comment