Grammar Nazi

In Zefgatte in die nuus deur griffin13 Eiertjies

Hier is vir julle ‘n definisie van ‘n grammar Nazi:

“a – A person who believes proper grammar (and spelling) should be used by everyone whenevergrammar possible. b – One who attempts to persuade or force others to use proper grammar and spelling. c – One who uses proper grammar and spelling to subtly mock or deride those who do not; an exhibitor of grammatical superiority. d – One who advocates linguistic clarity; an opponent of 1337-speak. e – One who corrects others’ grammar; the spelling police.”

So dis basically soos ons losers hier op Watkykjy met superiority komplekse wat elke dag op online koerante se kak afkom en dit (nou en dan post) post (terwyl ons dit soms self opfok) met die verkskoning dat hulle betaal word om dit nie op te fok nie, andersins as ons. As jy nie vir jouself kan lag nie, gaan al die ander mense vir jou lag.

Hier is twee voorbeelde. Die Inglourious Basterds rip-off aan die einde is nogal particularly befok.

grammar2

Hierdie post is 96 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,452,882 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinGrammar Nazi

Comments

 1. Warmwaterbrak

  Fucking brilliant.  Ek is verseker 'n Grammar Nazi, my vriende haat dit!

 2. Poeskop

  Ek is seker ek en Bokdrol en nog een of twee ander konte val in DIE kategorie….

 3. Dirk Diggler Diktros

  Peoskop, 2 chicks se name srping dadelik na vore?  Weet jy dalk van watter kermgatte ek praat he , vra ook Allan Boesak, David, ens   Sefls ouens soos ek met ADHD wat te liu is om te spelcheck en hou van opstelle kom in sogenaamde akk.  Wel  kry armbands en sieg heils reg, hierdie is n free-for-all.  Byt my.   DDD  (1 X WISLA STERK).  Arno, sorry as jy n puritynpolisiman is.

 4. Poeskop

  Jissis DDD, jy's SO fokken cool….g'n wonder jy kom nooit in die kak by my en Bokdrol nie….en wat die Wisla aanbetref, self gisteraand 'n bietjie vasgevat…….

 5. Zepher

  Daar is net een reël in die Ingelse taal wat ek kan onthou en dis: "i" before "e" accept after "c" and words that are weird. 

 6. David

  Sorry Drik Dgliigler Dtrodrs, ek fokken haad did as jule dom eteers verkeerds spel. Fok man, gan trug skoool toe, deesdae mag mens daar ook syp

 7. Dirk Diggler Diktros

  Dave, was dit moeilik om dit uit jou sisteem te kry?  Its a free universe, vry wil, free willy, en enige iets gaan.  Ek onthou so maand of wat n ander David, of was dit jy?

 8. Dirk Diggler Diktros

  as ek mag syp by skool is ek daar.  Dis net die draks wat my worry?  Wat van snoetspoet Mnr die skoolhoof, kan ek n biekie snarf op my spacecase, sodat ek Mc Poes van Shakespeare kan volg ? 😉  Dave, dink aan homofone, homonieme,satiere, parodie,spoenerisme en al die naais goed en moenie te taai raak nie, soms is n ou maar n knypie moedswillig – daar's genoeg kak soos dit is.  DDDD

 9. Dirk Diggler Diktros

  @david, jammer vir al die comments, maar jou comment het my na die hele tyd nog steeds pissende van die lag en dit met n gesonde prostaat!!!  Dis die beste entry wat ek in n lang tyd gelees het.  Doet zo vort!!!  LEGEND.

 10. David

  Jajaja DDD, ek troos my maar heeltyd aan jou motto
  "Vin est ligator, quad vulva est rex" 

Gooi Comment