Fok Teletubbies – onthou jy hierdie kak?

In Fokken Main Videos deur griffin15 Eiertjies

Hierdie post is 168 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,268,785 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinFok Teletubbies – onthou jy hierdie kak?

Comments

 1. Dirk Diggler Diktros

  Yip.  Rooi en Blou maak my nou nog bang.  Miskien is dit die vodacom period.  DDD

 2. A Daft Scots Lass

  I immediately recognised the intro tune of the first one! 
  Oh Jaysus, I'm showing my age.  Thanx for the reminder that I'm fucking old tannie!

 3. sadrok

  Hierdie kak was nog bevok gewees toe ek 'n kinder was

 4. Hassie

  hulle moet daai shit terug bring……miskien besluit iemand dalk om sy tv license te betaal!

 5. Gurts

  Whahahahaha dis aaaaaaaaaaaaaaaawesum!!!!!! 😀

 6. Fok jou

  Ek het jou tos boek gekoop, fuck sakes bra jy het issues. It must suck being you. Jy is die negatiefste kont wat ek nog ooit tee gekom het. Die skryfwerk self was nie sleg nie, maar die inhoud laat my dink aan n weeskind wat ondankbaar is vir n 3 gang maaltyd. Fok jou jy is n kont jou poes.

 7. Author
  griffin

  Dankie, Dr Phil. Die titel moes sekerlik die tone van die boek weggee het. Jy is welkom om “Almal kak rainbows” vir my te submit, dan kyk ons ons jy ‘n best seller op die rakke kan kry.

 8. Prof. Bokdrol

  Haai nee Fok Jou, ek het al sad mense sonder 'n sin vir humor gesien in my lewe maar jy wen die BitterPoes Prys 2011 nog voor die jaar verby is. Jirre dude, ons het almal issues – ek het issues met my dik gat, drank, die fokken buurman wat op 'n vakansiedag alweer met sy angle grinder werk (as ek nie te lui en te getrek was nie het ek omgeloop en hom or die kop gepoes met die bliksemse ding…) O ja, en net so terloops, WKJ se Tos Boek is geskryf deur 'n paar mense, nie net Baas Griff alleen nie…of is dit nog iets wat jy misgelees het? Gegewe die letterkundige kwaliteit van jou kommentaar sou ek in elk geval voorstel jy drink minder spirits, lees minder SonDag en spaar bietjie vir 'n fokken HAT…

 9. Author
  griffin

  Ja prof, ‘n paar mense. Soos in twee. Ek en Chopper.

 10. Prof. Bokdrol

  Yip; het dit gemerk op die omslag – jammer vir die dubbelsinnigheid, wou maar net bietjie gekskeer met FJ.

 11. # 1 PisKat

  Fok nee kyk dis nou piss cool kak gewees toe ek nog 'n klein kont was… Ek mis my youth !

 12. Dirk Diggler Diktros

  Ek was in twee geskeur tussen die boek van Osama oor hoe om n suksesvolle terroris te wees en 72 virgins te naai en die Tos Boek.  Nou naai hy rerig, so ek moet seker die tos boek koop – bietjie duur. Prof, huil jy dalk of is dit net my sensitiewe VK kant?  Garp

 13. Rachel Boeremeisie

  jinne dit laat my terug verlang na die "OU DAE"

Gooi Comment