Eendag in Kaapstad…

In Spec-takel deur griffin20 Eiertjies

skulpie

Hierdie post is 411 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,356,440 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinEendag in Kaapstad…

Comments

 1. Vlaknaai

  o Poes , die baas gaan nie die een verstaan nie !!  Wat rook die simpel etter ? 

 2. PonkieDiel

  Die minister van verdediging stel bekend die SA Vloot se nuutste skip en haar nuwe kaptein. Die kaptein moet nog sy opleiding voltooi, maar dit is bloot 'n formaliteit wat deur middel van 'n korrespondensie kurses afgehandel sal word.

 3. Steve-O

  fok goeie fok… goeie poes… daai kaptein was seker geklap op kaapse houkswyn… toe die engelkie op sy tong piepie toe poes hy in 'n sandbank vas, toe het die duiwel van ongeluk op sy skouer gekak…

 4. Vonkiedool

  Kaptein: Pal! Hou my dop vas en heck hierdie move!

 5. Prof. Bokdrol

  Goeie fok ja! As mens inzoom kan jy sien dis 'n Nautilus Pompilius! Hoe de fok het hy daar beland?

 6. Boerseun

  Ek wonder of die perd wat daai boot gestuur het dieselfde blinde donner is wat daai sif transvestiet so bygekom het… sies ga fok daar remind ek myself nou net weer aan daai sif donner se moerse adams appel en five o' clock shadow

 7. T

  Die Kaptein vat definitief die week se prys vir parkeer soos 'n p#*s………

 8. Willem Wikkelspies

  erens in die oggend ure kom die kaptein en sy 2de in bevel by 'n bar uit gestrompel..
  Kaptein: waar de fok is my skip?? Het jy alweer vergeet om die anker te drop??

 9. Dirk Diggler Diktros

  Ditsem.  Goed geparkeer Kaptein Sardyn, nog n sopie Smirnboff en jy kan my huistoe ry….Ons het duidelik iets in gemeen en laat nie iets soos dronk dryf n probleem wees nie!  Doet zo vort.  Exxonn Valdezz eet jou hart uit.  Riverdance is in die baai.   DDD

 10. Allan Boesak

  Hells Bells !    
   
  What would you do with a Drunken Sailor ?

 11. Jags Jannie

  Ek wil net se dat ek al 26 lang fokken jare in die boot-agentskap bedryf is, o.a., en wil nie die fokken kapteintjie, of eienaar, se agent wees nie. Dis verseker groot k8k! En nou praat ek nie van die administratiewe orgie en of die operasionele aborsie wat die "partytjie" tot gevolg kan he nie. inteendeel, dit is soos om koekies en tee by rooikappie te geniet in vergelyking met die "pypwerk" wat deurlopend plaasvind. Wil nie Kaptein Sardyn wees nie, DDD, want hy is verseker reeds Kaptein Pieringoog van al die "gepyp"…….

 12. Frik

  Dit het vir my eers gelyk of die kaptein (Kurt Darren) probber barrelrole.
   

 13. Mike

  Dis van te veel Tik rook op die cape flats

 14. Dirk Diggler Diktros

  Kaptein Sardyn kannit soos n man vat.  By die agterdeur in die chutney in.  Geen lubrikasie nodig nie Jags Jannie, Hy't met Riverdance n handbrake turn gemaak, toe, wel toe is daar n klein sandbankie innie pad.  Niks wat n naweek se Smirnoff nie kon regmaak nie – dis toe errs wat die glipsie gebeur, nou ja Kaptein, klap nog n bottie, blameer dit op apartheid, ontken enige verantwoordelikheid en verskuif die blaam op Juju.  Kannie daar verkeerd gaan nie…DDD

 15. Jags Jannie

  DDD, ek's fokken bly oor die handbrake turn. Anders het hy dalk in die Blue Peter of Guslers opgeeindig. Dit sou 'n fokken bloedbad afgegee het as hy ons "aartappel verversinkies" beskadig het. Sou persoonlik afgevlieg het Kaap toe en hom 'n oordeelkundige, welopgevoede en langarm PK gaan gee het……

 16. Dirk Diggler Diktros

  Defnitief, nie sommer net n AAK (atitude-adjustment-klap, miskien help n ALTITUDE-adjustment klap maar dis te laat…) nie, maar verseker soos jy se n PK.  (met opregte verskoning aan PoesKop)   DDD

 17. Iemand Anders

  Ag nee mense… In Suid-Afrika aap ons alles wat die res van die wereld doen na…  Kyk byvoorbeeld na onderwys, enough said… 
  Hierdie foto was baie duidelik geneem tydens die verfilming van die Suid-Afrikaanse weergawe van die Titannic… 
  Proudly South African …

Gooi Comment