Die trotse brandewynsuiper

In Spec-takel deur griffin24 Eiertjies

griff

Elke keer as ek brandy drink dan stink ek lekker die volgende dag en voel soos hol en dis maar hoe almal voel,of dis wat ek gedink! Toe sien ek die blaar oppad Swaziland toe!!

Werner.


Behalwe dat mens "fokol" met een "k" spel, het die brannas verder seker maar "fokkol" gedoen.

brandewyn maak my fokol

Hierdie post is 387 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,356,311 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie trotse brandewynsuiper

Comments

 1. Dirk Diggler Diktros

  In die perd se geval is dit: Vulva est 'ligator quad vin est rex.   oftewel:  Poes is kaptein, maar wyn (in sy geval BRANNAS) bly koning.  Uiters rare blaar.  Maar nog steeds die top twee prioriteite, alhoewel in omgekeerde volgorde want dit kan lei tot te dik bierbrille.  In sy geval blyl hy/sy immun.  Kudos !!.  HE-HE-HE   ADDHD

 2. arno west AKA Dude

  Ek smaak drank kwaai, ek is desleksiek, ek en tom cruize het dit ingemeen. maar ek sal enige persoon op die aarde bang drink, ek down sommer n bottel klipdrift as n party trick by rallies en feeste hier in cw en dis my opening act, na dit gaan dit maar rustig tot ek huis toe ry, ek hou van alle drank en kry ook baie gout oor my liefde vir die nectar. as iemand voel vry, maar jy betaal dis hoe challenges werk challenger betaal tot title geneem word. Dis nie moeilik om my te vind nie kliek op my link en daar is ek.

 3. Dirk Diggler Diktros

  Weereens n medebroer in die verknorsing Dude.  JIG is my ondergang, maar breek nie my spoed nie. "Elke sport het maar sy beserings" is my motto as ek my maar weer Voltaren spuit….  ADDHD

 4. Allan Boesak

  Brandy , Rum se Gay ,Trassie Broer !!!
   
  Arrggg , Argggg 

 5. David

  Daars min van ons oor, ek bedoel nou wat brandewyn fokkol maak nie, nie wat gout kry nie, maar dit maak my nie fokkol nie en ek kry gout so ………
  O jissis ek besef nounet ek begin soos DDD klink. Lees seker maar te lank hier.
  Kry kwaai gout en Voltaren werk soos judo. Net Kortisoon is sy baas

 6. ManJohan

  Hei, as ek so kyk, doen brandewyn ook niks om hierdie ou se spelling te konfoes nie.Hy spel beter dronk as wat julle kan nugter spel. "Fokkol" WORD met twee k's gespel. Check die 2002-uitgawe van die AWS. (Kudos vir die Taalkommissie.)

 7. arno west AKA Dude

  JIG en gout is die selfde, reg? ek kry dit in my knieg en altwee groot tone. eks nou maar eers 28, ek huil sommer, want dis fokken seer.

   

 8. arno west AKA Dude

  Ek is op chronic meds vir dit so vet wit pil, maar as ek hom het vat ek sulke klien wit fokkers wat elke uur gedrink word tot jy jouself bekak met n spuitkak, dan gaan dit gewoontlik weg

 9. Evert

  Ek voel nou nog gisteraand se brannas special. 2 X dbl en Coke, R30.

 10. Attie

  Net 'n dom-astrante doos sal so parmantige houding inneem teenoor die edele druiwesappies

 11. Allan Boesak

  Gout en jig kan ek nog handle , dis daai Sooibrand ,wat my soms onder kry !

 12. Dirk Diggler Diktros

  jig = gout.  klein wit pille = kolgesien.  groot wit pil = puricos (of voltaren setpil, afhangende van innamepunt).  kortisoon koel, maar net 1 maal in 3 mnde, nie te lekker vir sisteem, maar, ja, wie is skynhuilerig, spyt en suip se ek…..ddd  p.s. david , tx vir kompliment.  dude, as jig begin with kritalle vorm in toon of kniegewrigte, laat local dokter sommer novocaine (goed wat tandartse gebruik) innie gewrig spuit en kristalle (tofus) uithaal, en siedaar, pyn permanent weg !!!  jy kan sommer klippies vat terwyl hy dit doen. addhd 

 13. Attie

  Die beste wat ek nog gesien het is 'n plakker op 'n Harley motorfiets wat lees "MY OTHER TOY HAS TITS" Jammer ek het nie 'n kamera byderhand gehad nie.

 14. arno west AKA Dude

  DDD, hoe lyk dit vir my jy is n dokter? ek weet kortisoom vernietig selle, hulle is hoekal besig om dit te navors vir kanker dwelms met dit in.
  die uithaal klink nogal erg, hulle het nou die dag my urinebloed suur getoets en dit was die hoogste wat hy nog in n mens gesien het

 15. Steve-O

  n onlangse studie deur Wits is bevind die gemiddelde Suid-Afrikaner stap omtrent 1200km per jaar. Intussen is in 'n studie deur die KWV bevind Suid-Afrikaners drink gemiddeld sowat 50 liter alkohol per jaar. Dit beteken Suid-Afrikaners kry gemiddeld sowat 24km op 'n liter..! Dit maak mens mos TROTS Suid-Afrikaans!!

 16. Willem Wikkelspies

  Daai bumper sticker laat my terug dink aan daai ander bakkie wat so wyds-wiel oor die wit streep ry met sy plastiek blou ballas wat so onderlangs swing met die bumper sticker "EK vrees Fokkol!" met die No-fear ogies so aan die kant….
  Ma die blaar het lankal so ligte brandewyn vlekkie met sy een missing in action reflecter….soos hulle se prentjies spreek 'n 1000 woorde!

 17. Dirk Diggler Diktros

  Nee Dude, ek het wel n Ph D in JIG pyne en is self bloedjonk.  Ek vind vodka gee my die minste kak.  DAVID, so-ja my blaar, met daai motto stap jy nog ver in die lewe, onthou net om te saag, plek-plek, kol, kol, dis goed virrie gout.  STEVE-O, jy's my nuwe hero!! DDD

 18. Steve-O

  Janee kyk! Asek kan mission op 24km op 'n liter dan gan ek vir jou baaaie fokken gelukkig wees! Maar teen die tyd wat jy jou eindbestemming bereik het dan is jy so dronk soos 'n springhaas onder 'n spotlight! En dit is medies bewys dat brandewyn jou gout gee as jy dit in oormate misbruik, ek ervaar dit elke tweede naweek. steve-o yt

 19. Dirk Diggler Diktros

  mik vir elke naweek tjom.  dan het jy n verskoning om op jou gat te sit en te drink !!  😉

 20. Steve-O

  haha ja nee dan sal k sommer kyk of ek vani medical aid kan claim vir 'n kroniese siekte…

Gooi Comment