Vodka – jy kan dit nie ruik nie.

In Snotstories deur griffin

Check, hierdie gee 'n nuwe betekenis aan die term "kom ons raak poesdronk!"

In die Suide van Duitsland is die kinders besig om faktap te raak. Hulle chat blykbaar heavy online oor 'n nuwe manier om ge-kettie te raak: hulle druk tampons wat in vodka ge-soak is in hulle kwakke op. Dit word glo gedoen sodat mens nie vodka op hulle asems kan ruik nie. Blykbaar het die laities ook begin om vodka tampons in hulle stervisse op te druk vir dieselfde buz.

Hierdie kak trend het blykbaar van Amerika af oorgewaai (big fucking surprise there) waar hulle dit "slimming" noem vir een of ander aartappel freakrede. Check, as jy skelm geswaai wil raak is daar seker beter maniere om dit te doen. Fok, 'n pakslae as jy gevang word klink even lekkerder as om fermented aartappelsap in jou hol of geboortekanaal op te druk. En hoe moet die arme polisie breathalisers operate? "Raait, meisie. Blaas so hard as wat jy kan vir die oom". Dis ook 'n moerse health risk, want andersins as wat aartapels se leuse "gesondheid uit die grond uit" lui, neem vodka seersekerlik "gesondheid uit die kont uit".

Kom ons hoop net die mense dink nie daaraan om hulle poepe aan die brand te steek nie, want dan  gaan hulle met sewe soorte ander kak sit. Letterlik.

*maak opgooi rukbewegings en hardloop kakhuis toe*

Hier die die oorspronklike artikel: http://www.thelocal.de/society/20110330-34051.html

Dis tot dusver nie as 'n urban legend afgemaak nie: http://www.snopes.com/risque/kinky/vodka.asp

Hierdie post is 429 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,147,063 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinVodka – jy kan dit nie ruik nie.