Twilight bereik ‘n nuwe laagtepunt

In Spec-takel deur griffin16 Eiertjies

Jirre, ek was netnou by n kar auction, waar karre verkoop word van mense wat nie die lenings kon betaal nie.

Ek stap daar rond, opsoek na n bargain, toe sien ek die fokken Golf GTi, met 'n Twilight paintjob.

Die kar was verkoop vir R14 000, volgens my is dit R13 000 te veel! Want ek sou once R1 000 betaal het vir die geleentheid
om die cast van twilight se gesigte by n kloof af te ry!

Ek hoop om vadersnaam dat dit 'n girl is wat die kar gery het, want for fuck's sake, as 'n ou met so paintjob rondry, verdien
hy n moerse poesklap!

Peace
Ryan

twilight holpomper gti

Hierdie post is 47 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,340,014 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinTwilight bereik ‘n nuwe laagtepunt

Comments

 1. shaun

  NEE FOKKEN WERKLIK !!! ARME KAR FOK MET DAAI KAK OP

 2. Papa G

  Nee wat, 'n Poesklap is nie genoeg vir die een nie. Hy kort 'n Pielewapper, so 10 bels harder as 'n Poesklap.

 3. Allan Boesak

  Ek sukkel altyd  om uittefigure of dit die ,eienaar van die motor is , of die Painter wat die 'visuele beelde voorstel , in die geval , met ek die painter BIG UPS gee , as ek die talent gehad het sou ek weier om sulke kak te airbrush , nou ja dis seker maar n 'kos op die tafel 'geval . 
   Ek raak afgepis met sulke cabbies  , ek het n kak gevaarlike Scoop wat ek kan op sit  , en die wheelarches uitflair vir my Mags , en reguit myself na die naaste BUMP & grind club dryf . Ek n lekker los Goose soek .

 4. Willem Wikkelspies

  As ek daai kar het gaan hy nie fake vlamme op die bonnet he nie…

 5. Mike

  Die dude het ABSA in die hol gery met die paintjob.

 6. Allan Boesak

  Ek is verbaas die ,bra het nie ook van daai funny pimp headlights nie …..

 7. CraigK

  Spent ALL that money on a Airbrush Paint Job, but can't afford the payments …. what a cock!

 8. Gertjie

  Ek het sopas bietjies bietjies in my mond gekots!!!!!

 9. ThysmetYs

  Goeie vok…..soek nie eens daai vokken kar verniet nie!!! Brand die vokken kar af en die persoon wie dit op gesit het sommer in dit ook!

 10. kwagga

  Ek het gedink sulke weird paintjobs bestaan net in die overseas / USA maar sowaar as vet die addy op die sign in die agtergrond lees voortrekker rd en die kar is n RHD ek kan dit nie glo nie dit is rediculous!

 11. Dirk Diggler Diktros

  ai tog, mooi was nog nooit so mooi nie….EN N FOKOP BLY N FOKOP.  Ek hoop julle ous wat se kak uitdink se konstipasie en katefbessies raak sommer gou beter, want julle holbrand inspirasie suig piel.DDD

 12. Ponez

  Waar is hierdie plek waar julle die karre vir so spot goedkoop kry? Kyk ek is n Twilight FAN, maar goeie donnner… Ek sal nooit my kar so spry nie, dit is poes zef…

Gooi Comment