“Probeer” is nie altyd die regte geweer nie…

In Zefshop deur griffin

Hierdie nuwe Watkykjy shirt is nou beskikbaar by Zefshop. Dit is geinspireer deur Maandae, wanneer jy lus is om met niemand te praat nie en net wil fokof en soms met 'n hangover ook nog moet deal. Ons het net 50 van die goed geprint, so jy moet spring as jy dalk een soek. Ons het sizes van small tot by tripple dikgat laat maak.

Gaan check gerus ook die ander nuwe stuff uit. Daar is so paar nuwe items van Die Antwoord, soos hulle nuwe Evil Boy boxers en Blink Stefanus het ook nuwe goed kom aflaai. O ja, en ons het nog kakpapier ingekry.

AK47 geweer

Hierdie post is 254 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,979 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffin“Probeer” is nie altyd die regte geweer nie…