Koop hierdie jacket en score ‘n befokte Datsun Coupe!

In Zefshop deur griffin

Dis weer oppad winter se kant toe, so jy gaan 'n spiff jacket nodig kry. Jy kan hierdie poescool Blink Stefanus jacket aanskaf teen 'n skamele R16000 en dan gooi ons hierdie befokte zef kar verniet in met die deal.

Hierdie outjie is 'n 2 deur Datsun 260C SSS Coupe met automatic transmission. Hy dateer uit 1973 uit, so daar is 'n moontlikhied dat van julle ouer ballies se mammas en pappas jou op een van hierdie modelle se bakseats gemaak het by die drive-in. So gepraat van die seats: dit is nuut ge-re-upholster. Verder spog hy me electic rear-drop windows  met 32000km en 38 jaar op die klokke, ten volle licensed en op die pad. O ja, en get this: Hy het 2 sigaret lighters, my bra. Fokken twee. Deesdae as mens 'n Golf 6 koop moet mens die tweede sigaret lighter as 'n optional ekstra vat. Nie met hierdie outjie nie – jy en jou tjommie kan julle zane gelyktydig aansteek as julle langs die gooses in hulle Ford Ka's park by die robot. Jy sal fokken cool lyk, veral omdat jy in 'n duur baadjie rondry. Maak sommer vir jou 'n sticker vir die bumper ook: "Geld kan klas koop, poes"

Vir meer info en kontak details omtrent die fancy baadjie en die verniet kar, click op die foto hieronder.

Print

Hierdie post is 142 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,147,014 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinKoop hierdie jacket en score ‘n befokte Datsun Coupe!