Kar ‘n stuk kak? Lae selfbeeld? Dice jy graag?

In Fokken Zef Videos deur griffin14 Eiertjies

Nou kan jy soos nog 'n groter poes lyk in jou Corsa, Atos, Chevy Spark of Ford KA. Check, ons weet jou kar het fokol tussen die bene. Nul ballas. Moenie worry nie, julle maak mos gewoonlik op vir wat daar te kort is met dubbel kazozpype en soundsystems wat meer as jou kar se versekerde waarde is. Kom ons konsentreer so bietjie op daai sound system, my blaar. Hier is iets wat jy kan inplug om jou stuk kak soos 'n monster te laat klink. Die Sound Racer.

Sal interesting wees om uit vind hoeveel mense hulle gearboxes gaan drop of hulle clutches gaan laat uitfok omdat hulle vas in hulle harte glo dat hierdie apparaat actually jou poeskoets vinniger maak…

(shot, Wayne)

Hierdie post is 130 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,264,047 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinKar ‘n stuk kak? Lae selfbeeld? Dice jy graag?

Comments

 1. Vlaknaai

  Bwhahaha ! net die ding vir jou japanese poeskoets ! Nee wat pappa , die kleinste engine op my werf is n 4 liter , en my daily driver kry die week sy 5 liter Ford v8 in . Glo my , dis plenty in n 4×4 isuzu !! 
  Mind you . Sal  nog steeds een van die goette laaik vir my ouma se Sparky ! Miskien sal sy hom nie so in sy poes rev as sy die engine kan hoor nie . Maar dan sal ek MOET n amp en n  fokken 12 duim sub insit. Want sy is hoetertjiepoes doof . 

 2. Allan Boesak

  n fokkin KIA , my hel ,aan al my vreinde dit sluit Vuilduif in as jy ooit met een van daai goed na my huis toe kom , dan park op die bure se driveway !!!!

 3. Iemand Anders

  Ek kan ook so 'n ding gebruik… maar beslis nie in 'n motor nie 🙂

 4. Hoerskont

  Fok Grif, wat is dit met al die Aussie videos hierdie week?! As dit nie bullies is wat opgefok word nie is dit V8 sounds. Lyk my hulle doen dinge beter in die land doer onder?!

 5. Skaam Jou

  Ook net die fokken aussies wat so stuk kak sal smaak..

 6. Dirk Diggler Diktros

  Vlaknaai, ek is n kind van die vrystaat en loop kaalgat in die afrika son en dit maak my fokol – angola son.  Maar ek like wat jy se befok alhoewel ek nie n woord verstaan nie.  Dit absorbeer die alombewuste zeitgeit van die zite.  Zef zo voort…

 7. Prof. Bokdrol

  Mhyyyy lieeewwwe goeiiie fokkkk…(uitgespreek oor 'n tydperk van 10 sekondes.) Dit is seker die sadste fokken ding wat ek in jarre en jarre gesien het. Toe ons babbakies was het ons almal met Dinky toys gespeel en gedink ons ry regte karre; hierdie is 5 levels verder se next level fokken "stupitte asshoul" shit. Ek is gereeld in die kak omdat ek nie bietjie "whoahh boy" met my tong nie, maar hierdie is fokken "yeeee-hahhh" territory. My skorro-skorro se tops is hier by dubbel die spoedperk, teen welke spoed bra Händel ("Arrival of the Queen of Sheba" in my oorkies) en sy tjoms steeds soete note spreek met net die ligte gesuis van die wind wat bietjie afbreuk doen aan die ervaring. Jy moet seker die mees verveelde poes op aarde wees om so 'n stuk kak device te wil hê (of jy het seker 10 jaar gelede laas 'n naai gehad, nou naai jy jouself maar in die ore…)

 8. Gustav

  Asof my babelas nie kak genoeg is nie het die ou nou gemaak dat ek nog in my mond kots ook….baie dankie eks bly om uit te vind ek is toe after all nie die grootste fuck nut op aarde nie

 9. Dirk Diggler Diktros

  Na ure se nabetragtiung kom ek agter dis PIELE PAPPA!, PRAGTIG ek raak skoon peosbedroef tot myne in die pos kom.  My gesinsmotor, 7-seater in nooit weer dieselle nie (my fokken kermgat drieling ens ook nie!!!! VIVA)!!   DDD

Gooi Comment