Iemand is duidelik kwaad vir Outsurance

In Spec-takel deur griffin10 Eiertjies

Update: Outsurance het ons sopas laat weet dat hierdie laitie nie 'n client is van hulle nie. Hulle het reeds met hom gepraat. Hy het blykbaar die stickers op sy kar gesit as 'n joke.

outsurance2

(shot, Martin)

Hierdie post is 188 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,257,471 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinIemand is duidelik kwaad vir Outsurance

Comments

 1. Jimmy

  Versekering is almal dieselfde. Ek sukkel nou met momentum. Betaal hulle die afgelope 5 jaar elke maand amper R2000 per maand. Het nou my eerste eis vir 2 Tv's en 'n router wat deur die weerlig geslaan is. Tune die bitch my laasweek hulle is nog besig om te kyk of ek nog nooit by 'n ander maatskappy versekering geweier is nie. Wat de donner het dit met die eis uit te waai. Hulle moes mos daarna gekyk het voordat hulle my geld begin vat het. Hulle sal niks kry nie. My verlede is so skoon soos Shabir Shaik se gewete.

 2. David

  O fok Jimmy jys in die kak pel. Ek het 'n TV wat jy kan leen en die router sal ek by die werk ste…, leen

 3. YimJan

  Fok ek kort so een. My kar is gestamp al in desember en is nognie reg gemaak nie. Hulle is so deur die kak ek dink hulle is bang vir toilet papier.

 4. Willem Wikkelspies

  Ek reken die invisible man is besig om die lat in die hol te ry. Sonder lubrication. Ek voel ook so het ook 'n bumper wat nog nie reg is van november af nie. Premies is op maar die kar is nog nie reg nie…

 5. eish

  Jy spel dit UPDATE nie UDATE nie…..kom bietjie by!!

 6. Lic

  Why don't they block the number plate, did who ever took the photo ask the driver permission to post the photo?WTF or is it a free for all?

 7. Dirk Diggler Diktros

  Vasbyt Jimmy, onderhandelinge met insurance bly n kak proses, op sy beste.  Wat die invisible man betref, was hy besig in die back-seat om die ou wie se kar dit is se girl te pomp.  Extra diens – geen koste, maklik beKOMbaar….. 1-800-naaijouenigemanier-insurance…

 8. Allan Boesak

  Jirre , insurance out surance ,ek gee nie n fok om nie .
  Dis Dronkgatte wat kom met kak stories , 'daar het n hond oor die pad geloop ' 
  Nee , ek hetniks gedrink nie , my asem ruik gewoonlik soos Wit wyn ' 
  'die dronkie voor my het skielik gebriek en toe weg gejaag ' 
  'Ek het gesein toe ek lane wil verwissel , maar die Dronkgat aan my linkerkant kon nie sien ek wil REgs nie '
  NB , die insurance boewe werk daagliks met bullshitters , hulle sien jou van n myl af . 
  @ Jimmy , was daar Drank of Draks  betrokke ?

 9. David

  @Lic, dis 'n free for all hierdie, so here goes.
  Fokof poes

Gooi Comment