Die regte Wolverine. Steek weg jou swaarde en Slipknot CDs.

In Fokken Zef Videos deur Christo Brandbruggies25 Eiertjies

Al ooit gewonder wat daai creepy IT ou wat saam met jou werk doen na werksure? Kanse is goed hy sit naweke ook heeldag voor sy PC by die huis, speel World of Warcraft, kyk kak baie NCIS of kap draties oor jou suster of tjerrie se Facebook fotos (want jy het hom mos accept op Facebook, al werk julle net saam). Daar is ook 'n kans dat hy diabolical planne het om jou en die res van die staff te kom opfok met home made moordwapens. Dalk die comments oor sy asem wat stink of sy tos fiets bietjie meer subtiel begin maak. En dalk maar jou Pronutro vreet en bene strek want hierdie dude lyk glad nie vars van verstand nie, bietjie fokken koekoes as jy my vra.   

Die ou is nie scary in 'n mean "shaolin ninja motherfucker" manier nie. Hy's scary want jy kan check hy lewe in sy eie wêreld – 'n creepy eensame wêreld waarin volwasse mans die tyd en effort insit om kak soos daai van scratch te bou.

Mans wat min genoeg sosiale interaksie met die buitewêreld het, om so iets (wat weke moes gevat het), te kon bou. Sonder 'n ma of pa of vriend wat die waansinnigheid kon bevraagteken met "Wat de fok gaan in jou kop aan? Jy kort pille!". Kyk dit so 2-3 keer dan notice jy hoe sad dit is wanneer hy daai claws uitskiet, sy gesiggie glinster so vir 'n splitsecond terwyl hy dink hy's pis cool. Dan lag hy skelmpies binnemonds vir homself, want daar is niemand nie, net hy.

Hy en sy lee boks om op te fok uit frustrasie.

Hierdie post is 109 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,458,733 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Christo BrandbruggiesDie regte Wolverine. Steek weg jou swaarde en Slipknot CDs.

Comments

 1. Ed

  Fokit leker kak gevaarlik ne! lyk of hy fokken doos trots is op homself met sy tuisgemaakte kloue

 2. Jassas

  Dit is die sadste ding wat ek nog in my hele lewe gesien het, jy kan die woede in sy gesig sien as hy daardie boks opfok, ek like nogal die ninja moves as hy van die tafel afspring, ek wonder aan wie dink hy as hy so tekere gaan daar.

 3. gezorm

  Lyk my hy het 'n probleem, ek dink sy connection is te cort.

 4. Prof. Bokdrol

  Jy's verkeerd, hy's nie alleen nie – daar is ten minste nog 3 ander saam met hom daar bo in sy kranium…

 5. Warmwaterbrak

  Hy is seker maar befok vir die doos want hy kan nie die ding nat kry nie.

 6. Ricky-lou

  Sad….Net fokken Sad!!! al wat hy nou nog moet doen is na die Chris Hani Baragwanath Hospital toe te gaan sodat die staat kan betaal en dan sit hulle die X_MEN claws sommer in sy arm onder sy vel dan is hy dA real Deal!!! yo yo Moeder fokken X-Bra van Brakpan!

 7. Ricky-lou

   

  Sad….Net fokken Sad!!! al wat hy nou nog moet doen is na die Chris Hani Baragwanath Hospital toe te gaan sodat die staat kan betaal en dan sit hulle die X_MEN claws sommer in sy arm onder sy vel dan is hy dA real Deal!!! yo yo Moeder fokken X-Bra van Brakpan!

 8. PedoBear

  Fok julle is net jaloers, ek gaan nou hierdie vir my bou en vir julle fokken vid stuur,

 9. Eon

  Ek is in IT, en die ou maak my bang….nee jong. Jy kort pille, dude.

 10. David

  O fok hier is 'n reeksmoordenaar in wording, pasop, die fokker gaan jou seat snuif as jy opstaan. Scary faktap fokker

 11. WilleWortel

  Hy moet nog net 'n dratie kap met sy kloue. Sal sy laaste dratie ooit wees…

 12. Etter

  I think a Daft Scots Lass should send WKJ some naughty pictures for us all to enjoy.  It's about time.  🙂

 13. Trespassa

  Hoekom herinner hierdie my aan Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark so baie?
  Daai scene waar daai ou sy swaard so vir Indie swaai…
   

 14. petrusposbus

  Hyt weer teveel street fighter gekyk. Arme ou moet eerder by sy video games bly.

 15. Vlaknaai

  Ons sal sien wie lag as die klein kont die dag met n AK en n mes op kantoor / skool / college opdaag ! Dan sal julle skree soos die tewe wat julle is !! Mhohahahahaha !!

 16. SeekatSpek

  Noggal kief kloue, maar dit is die enigste doos wat die ou gaan steek.

 17. Prof. Bokdrol

  Vlaknaai, om Michelle hierbo te quote, "His Ford is with him…"

 18. Willem Wikkelspies

  Julle is almal net jaloers omdat julle nie ook die stemme in sy kop kan hoor nie. Dit lyk of hy fokken sirais issues het met HP laptops. Dis sal my nie verbaas as dit juis daai laptop is wat hy wou gehaat het nie maar dat hy dit moes op set vir een of ander doos met te veel geld wat dit net so van die pc screen af bestel het. "daai ene met 'n fokken rooi ferrari sak ook"

 19. kakhuis

  Nee fok, ek verstaan die dude se pyn foken heeeentemaaaall vir alie kak watdie users hom gee, ek sal hom nog aanhits ook. Sal daai paar kloue in 'n user se HOL wil opdruk sometimes, jirre die jare in die tjoekie daar na sal alles die moeite werd gewees het bwahaahahahaaahahaaaa aka dr Evil en mini Me

 20. huisvrou

  @Trespassa: miskien herinner dit jou daaraan omdat jy te veel Indian Jones kyk?

 21. parkivarkie

  tjisus hy is vinnig. wonder of hy n super hero voortuig gebou het.

Gooi Comment