Asof Zuma nie genoeg pompe kry nie

In Spec-takel deur griffin11 Eiertjies

zuma french pmop

(shot, Chris)

Hierdie post is 61 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,264,111 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAsof Zuma nie genoeg pompe kry nie

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Dalk bedoel hulle Sarkozy gaan hom deur die ore naai met een of ander deal waar al die geld weer uit SA oorsee gaan…en SAPA-AFP het hulself ook so bietjie genaai: sekerlik bedoel hulle "English-speaking guest" of iets? Griffin, jy's bietjie stadig vandag…

 2. Prof. Bokdrol

  …of dalk het iemand by AFP "doos" in Frans (of Hindi of Chinees…) in GoogleTranslate ingesit en toe kom die verkeerde woord anderkant uit?

 3. kakhuis

  nee prof : soos ek BRICS :  Brazil, Russia, India, China, South Africa. Mar is hulle deurie kak? hoe kan RSA een van die fast growing economys wees? waddefok? dis seker omdat ons meer aan petrol moet betaal en foken belasting dat ons economy so goed groei – ja in die govt se foken sakke in!

 4. Prof. Bokdrol

  Thanks vir daardie tik oor die vingers, Kakhuis (eina, moer!) maar soos die pedandiese poes wat ek somtyds blykbaar geneig is om te wees, wil ek graag aan jou uitwys dat die Frans wat ek van praat verwys na AFP = Agence France Presse, wat die berig soos hulle fokken gat geskryf het in die eerste plek. Ek sê jou, dit gaan nie veel beter in die Eerste Wêreld nie, daar’s ook kak en harre en onnosel fokkers wat “guest” en “giant” confuse (tensy die joermalis nie besef Sarkozy is omtrent so lank soos my piel en dat Pikkie die Clown soos ‘n reus langs hom sal lyk nie…) maar omdat hulle praat met ‘n fancy aksent dat ons dink hulle is slim. Bygesê, dis heel gepas dat SA deel van Brics is, ons het ‘n hele fokken parlemant vol Prics.

 5. PonkieDiel

  @kakhuis, jy het vergeet die ANC beskou misdaad as deel van die ekonomie. Binnekort sal dit 'n verpligte vak op skool te wees.

 6. Prof. Bokdrol

  Jirre – net soos baie joermaliste moet ek ook blykbaar nie probeer skryf na 'n paar doppe nie! Fok, daar is soveel foute hierbo ek maak myself naar!

 7. kakhuis

  whahahahah prof, jirre my logartimes was uit nou verstaan ek waarna jy verwys (kakhuis druk die tor terug op die vuurhoukieboksie en skree aan die tor: jou moer! as jy weer afdonner dan word jy hoenderkos!)

 8. Russian Bear

  So jarre terug luister ons klassieke musiek. Die record (ek het gese jarre terug) is van Sir Edward Elgar se musiek, sy bekende marsj. Wonderlikke cherrie draai vir my en se "Man, ek weet wat's Pomp maar waddefok is Circumstance!)

 9. Russian Bear

  Kry Berlusconi ook ene? Van 'n onder age Rumaninian?

 10. PonkieDiel

  @ A Daft Scots Lass, If you close your eyes for a moment too long I will molest you…

Gooi Comment