Sean Met Die Bril – ‘n Zefslang Medley

In Kief musiek deur griffin

Ons het dit goed gedink om julle vandag voor ons duik te bederf met nog 'n supertreffer van ons nuutgevonde band, Sean Met Die Bril. Julle sal so nou en dan nuus kry van wat met die ouens gebeur en waarnatoe hulle oppad is. Mens sal hulle seker kan beskryf as "Afrikaanse Rondfok Progressive Rock Kakmakers"

O ja, ons het vergeet om julle te tune, maar ons chat elke Vrydag om 14:30 se kant op die draadloos met die maters van MFM 92.6 en as jy lus is, kan jy intune. Jy hoed nie in die Kaap te bly om te luister. Kap hom sommer op die interwebs op streaming. Ons is alreeds amper 'n maand lank daarmee besig.

Raait, kyk uit vir Sean Met Die Bril se Zefslang Medley onder hulle mooi kiekie…

sean met die bril

Sean Met Die Brl – Zefslang Medley:

Sean met die bril – Medley

Hierdie post is 90 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,151,975 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinSean Met Die Bril – ‘n Zefslang Medley