Sean Met Die Bril – ‘n Zefslang Medley

In Kief musiek deur griffin4 Eiertjies

Ons het dit goed gedink om julle vandag voor ons duik te bederf met nog 'n supertreffer van ons nuutgevonde band, Sean Met Die Bril. Julle sal so nou en dan nuus kry van wat met die ouens gebeur en waarnatoe hulle oppad is. Mens sal hulle seker kan beskryf as "Afrikaanse Rondfok Progressive Rock Kakmakers"

O ja, ons het vergeet om julle te tune, maar ons chat elke Vrydag om 14:30 se kant op die draadloos met die maters van MFM 92.6 en as jy lus is, kan jy intune. Jy hoed nie in die Kaap te bly om te luister. Kap hom sommer op die interwebs op streaming. Ons is alreeds amper 'n maand lank daarmee besig.

Raait, kyk uit vir Sean Met Die Bril se Zefslang Medley onder hulle mooi kiekie…

sean met die bril

Sean Met Die Brl – Zefslang Medley:

Sean met die bril – Medley

Hierdie post is 39 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,052,934 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSean Met Die Bril – ‘n Zefslang Medley

Comments

 1. Pienk Mamba

  Hey dit is nou n befokte Tune, " Ek se vir jou dit is in die chutney of glad nie, Jy se vir my dus super in die pooper" Legend Papa
  Ps Griff waar kan ons die lekker Draadtrek CD Kry?

 2. hangmatvirnsiekparra

  Ek stem.  Dis nie so skerp en uniek soos Skougrond se Poesarm nie.  Klink na n hoerskool garageband wie se hoofsanger larringfokkengietis het en die bas-kitaarspeler se een hand amputeer is, so uit is sy drukke / note.Waar de moer kom die piete vandaan? hmvsp

Gooi Comment