Score Blink Stefanus Superhero shirts!

In Zefshop deur griffin6 Eiertjies

Order enige Blink Stefanus shirt in die volgende 3 weke by Zefshop.com en score 'n splinternuwe surprize Blink Stefanus Superhero shirt vir fokol. Die superhero shirts gaan nie te koop beskikbaar gestel word nie en is 'n once-off vibe wat ons gooi. Ons gooi ook sommer 'n lekker groot 15cmx10cm Blink Stefanus sticker in wat jy op jou kar, fridge, skoonma, poepol of hond kan plak. Dis mos nou 'n lekker fokken cheap Valentine's persent.

Ons probeer baie hard om soos Oprah te wees en goed weg te gee. Ongelukkig het ons nie genoeg zak om jou te tune om onder jou stoel te check beesvir 'n nuwe kar sleutel nie. 'n Mens kan net wens. Vir nou sal jy maar moet doen met 'n ekstra free hempie en 'n stickertjie. Ons sal hard probeer om jou freebie dieselfde size of so na as moontlik  te hou aan die skippie wat jy bestel. Ons het darem 'n lekker variety. As julle al julle groente opvreet sal ons miskien so twee of drie op Watkykjy ook weggee as daar oorbly na die tyd…

Hier is so paar voorbeelde van die hempies:

batmancaptain america

fantastic fouriron man

thor

Hierdie post is 105 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,342,468 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinScore Blink Stefanus Superhero shirts!

Comments

 1. Poeskop

  @arno…ja ek dink hulle het al 'n 4xl bestel, maar wanneer hy in voorraad is, gaan ons eers die Huisgenoot Skouspel 2011 in DAAI size tent kyk en dit daarna op auction sit!!! @Griffin, is ek reg as ek se dat julle net EEN tent bestel?

 2. David

  Aijaijaijai PK. Hoe moet Arno nou voel? Onthou brannas het daai nare gewoonte om jou so 'n wanvoeding magie te gee wat net tuis voel in 'n 4XL. Ekself is nog nie daar nie maar ek werk daaraan.
  Behalwe dat jy nou Arno se gevoellens opgefok het was dit fokken snaaks, sorry dikkes

 3. Poeskop

  @David….fanks vir jou terugvoer. Ek het GENUINE nie probeer om sy gevoelens seer te maak nie, maar net laat weet dat daai saaiz wel heel moontlik op auction gaan kom, so hy moet geduldig wees…en ek het REGTIG ook nie probeer snaaks wees nie….hehehehe

 4. arno west AKA olifan

  ek voel met my hande, ek sou nou nie mind as dit ramstein of u2 was nie. net nooit oooit wee laat ek Junita du plessis in my hemp rond vroetel, maar was n epic aand.
  Dink aan die boere griff please man, die kaap is soos die USA als is groter.
  pk no harm no fowl, tenminste het ek vriende en kry ek meer reg as wat jy ooit sal kan regkry in 30 lewens. ek naai net elke 2de dag 6 keer en dis no glove no love policy

 5. Dirk Diggler Diktros

  arno, kan ek asb die naam en nommer van jou merch kry, een van my nuwejaarsvoornemens is om my "horizons" met die psigedeliese te verbreed en dit kom my voor jy is n man om mee to kommunikeer in die verband….

Gooi Comment