Pretensieuse kak uit die boonste rak. Jissis, dis Insisevus

In Fokken Zef Videos deur griffin36 Eiertjies

Sulke "kunstenaars" begin gewoonlik 'n "loopbaan" na te veel fondue, rooiwyn en kaas aande wat opeindig in stomstreke met die vriende waar van die beterweterige gaste later vir mekaar die konstellasies in die sterrestelsel uitwys met lappieskomberse knus om hulle skouers. Hulle hou daarvan om veral ander politiek wat fokol met SA te doen het te bespreek, soos byvoorbeeld die kak wat in Egipte aan die gang is. Tien teen een omdat Jeavandre Von Holkapper al eenkeer 'n studente platsaktoer piramides toe gevat het as deel van sy "sabbatical". Of eenkeer acid ge-pop het by Stonehenge. Ja-nee, daai spreekwoordelike tropiese vrug wat die verkoelingsmeganisme geslaan het 5000 hondemyl van hier af is van kardinale belang. O ja, en moenie vergeet nie – die Himalayas huil ook nog boonop. Fokken dik krokkodiltrane. Sit dit in jou peace pipe, mix dit met madjat en double-clutch hom. Most probably 'n fokken Kaapstad hippie…

Hierdie comments wat iemand op die ou se video gelos het som dit nogal op:

"Ek voel baie bevoorreg dat 'n musiekster persoonlik sy aanhangers antwoord. Ek het seker die ding oor die veer gemis omdat die meeste van die lirieke in Chinees is. Ek hou ook baie van voëls en het 'n oom geken wat met kokketiele geboer het. My gunstelingvoël bly maar altyd Woolies-hoender. Dis altyd sappig en nie te duur nie. Miskien kan jy 'n liedjie skryf oor hoenders. Dan kan jy 'n hoenderkostuum aantrek en die video skiet in 'n hoenderhok. Dalk sal mense dan meer ingelig wees"

Hierdie post is 118 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,346,412 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinPretensieuse kak uit die boonste rak. Jissis, dis Insisevus

Comments

 1. Rol-model

  Dwa. (LTPK)
  Berge huil nie!
  Dwa!
  Jy sing nie weer waar mense jou kan hoor nie!
  Dwa!

 2. Stovie

  Hoekom dra die poepol 'n gordyn?  En hy het nogal die gordynreling as 'n tipe van 'n kierie!
  Fokken cheap, as jy my vra..

 3. Chopper Charlie

  Fok die berge, die idiotikus laat die honne huil. As musiek matriek was het hy gepluk op laergraad. Once.

 4. einafok!

  Gaan los vir die ou 'n comment om hom te prys vir sy hogere kuns. Hy't my gefokkenblok na my hoender-comment…

 5. Ruggas

  Goeie et,
  Die ou is n paar etes voor en n paar kakke agter!
  Lyk of sy laaitie die agtergrond vir hom op powerpoint gedoen het.
  Ek luister eder na Gerrie Pretorius wat soos Bles wil sing of na Malema se kak stories!

 6. Gezorm

  Klink soos die katte wat gisteraand hier agter in die tuin mekaar gebliksem het.

 7. JAfel

  Dit lyk soos 'n powerpoint presentation, die fokken freak!
  Miskien moet iemand hom laat huil sodat hy kan sien hoe lyk dit as iets huil, dink ons kan die seuntjie wat die brief geskryf het vra om een van die kokketiele te bring wat sy kop kan kou, dan sal hy sien wat is huil – fucking retard.

 8. Danie

  Fokkit, hahahahahaha

  Die bra het so min ritme, hy kan nie eers aan n deur klop nie. Ek like sy kief oorbel,mens kan sien dis n man van klas en klas my liewe vriende kan nie gekoop word nie. Sy mammie het hom duidelik met die tikbottel groot gemaak en hy mag net Ghandi speeches geluister het as kind. Goeie doos, wat besiel mense om sulke kak te maak en daarna op die net te sit. 

 9. Skommel

  Hierdie cona kon saam met Barbara Streisand in Jentl gespeel het..

 10. Kneel

  Luister na die bass line straight from twin peaks se theme song… once die fokken broek naai kont kan nie eers sy eie musiek maak nie. Ek kan dit nou sien die Afrikaanse musiek critics gaan dink god dis mooi klink net soos twin peaks kom ons gee vir die ou n award….. Jirre red my ek gaan my polse af sny.

 11. Poeskop

  Hierdie fokken video sê net mooi FOKKOL. Jissis, dis FOKKEN af!!

 12. Poeskop

  …..en let asb daarop maaitjies dat, in die credits, daar melding gemaak word dat "kopiereg voorbehou" is!!! WIE DEFOK wil die kak copy???

 13. Hokken Fonger

  SIES! Soos Jack Parrow sal sê: <ZZZZIIIPP> Ag nee jissis, fok man. LAS DIT! <DROP DIE BEAT>

 14. Speensalf

  Jy kannie n toga en EN n fokken beanie dra nie! Jy moet kies!
  Die hoender sing nog boonop vals ook! Ja nee hy gaan be-fokken-slis n hogere kuns award wen by die asshole wat hulle as afrikaanse musiekkenners voorstel….

 15. poen

  ek het vir die bra 'n hele A4 boks vol poesklappe, hy kan dit enige tyd kom afhaal. o ja hy kan ook nie 'n fok lip sinc nie … doos, ek weet ek kan nie sing nie, so ek doen dit nie.  en ek is seker hy weet dit ook dat hy nie kan sing nie … so hoender shut the fuck up !!!!

 16. Rottetos

  Af. Af. Morsfokken AF. A crime against humanity. Selfs die bakterieë in 'n zombie se hol sou 'n beter video kon maak. 

 17. Eon

  Mammie! Mammie! Red ons van die ou se musiek!! Hy moet Tibet toe gaan en nooit weer van die klooster af wegkom nie.

 18. Cala

  Ek fokken haat hierdie doos. Maar daai plasma wat hy die heeltyd so voor rondloop huge!

 19. gerhard

  Dit is poeskak, klaar! Goeie werk vir die ou wat dit gevind het, ek het fokken lekker gelag en dis beter as die reeks faktap karre wat hulle die laaste tyd gewys het. Net om op te som: POESKAK!

 20. Dirk Diggler Diktros

  Hy pipi nog nie skuim nie en dan wil hy met die grootmense optree.  As n mens buite die doos dink, doen hy wat Poepol Parow doen, en nie sing nie, maar kots.  Doen so voort my ou, daar is groter dose as jy wat dit met nog kakker musiek maak.  Noem dit literere lisensie, en kry n soeperagent oorsee.  In Belgiee byvoorbeeld sal hulle jou poging opslurp.  Dan het jy n naam en deesdae is dit al wat jy nodig het om op die local Klets en Kots circuit te kom.  Dan rol die blare in.  Hoe meer fuck-up, hoe verder kom jy.  En jy is ver my ou, ligjare ver.

 21. Dirk Diggler Diktros

  Nee Fran, hy wou nie van my sussie afklim dat ek kon klaarmaak nie…..  But seriously.  Sy talent is nie-bestaande, die hype is self-propaganda en sy klets is kak.  Plein n kwessie van smaak.  Fran, my nicesste comments is ongelukkig deur die moderator gemodereer – en nie gepos.  Dit het meer die prentjie ingekleur.  Sorry by voorbaat.

 22. Prof. Bokdrol

  Die ou gee my 'n pielstyf – hy sing soos 'n poes (vir die wat nog nie die joke ken nie…) Jirre daar's niks so grillerig soos 'n ou dude wat dink hy's nog 18 nie; net half-blinde anties van 80+ gaan dink sy verrimpelde ou bod is hot (trek aan, doos!) en wat's die gedagte agter die fokken veer-oorbel? Nee fok – ek gaan nie meer klubs toe nie want ek wil nie wees soos daai ou ballie in die hoek nie (jy weet, nie oud nie, net bietjie TE oud) maar duidelik is hierdie kont sy eie grootste fan. FAKAAAFFFFF!!!

 23. Vassago002

  As julle gedink het hy sink kak in die video hierbo, check die video : http://www.youtube.com/watch?v=SMYy_5A5s4A
  Ek moes dit opsoek, want ek kon nie vir 'n oomblik glo die ou is "for real" nie.
  Blykbaar dink hy, hy is. Shame.
  @ Speensalf… die beanie is om aerodinamiese faktore te handhaaf… as jy weet wat ek bedoel.

 24. Zepher

  Ja nee kyk.
   
  Poes hierdie rectum ranger dood met sy eie fokken green screen en red ons almal van die ondergang van afrikaanse musiek tot n vlak wat nog nie bereik is nie. (Jammer Jurie,Juanita, Koenie, Koert en die res van julle naaiers niemand kan so verveelig of verbeeldingloos soos die kakstreep wees nie)

 25. Shocked

  He must have made an impact for so many to sit and comment after researching him intensively . I visited South Africa once and read the history of the Boer War Maybe that has always been your nations downfall You can t stick together . You always have to shoot each other down . Where s your nation now?? You merely have to frequent the SA london pubs to see what its all about . I wish you all the best

 26. Prof. Bokdrol

  Ja sure, and all is peace and harmony in Soutpiel country. You okes have been fucking one another up for centuries too, that's what humans do (watched the news re Libya / Syria / Norway / China etc etc etc recently?) else we would all vote for the same party and drive the same cars and like the same sports (aren't the EDL also comprised of fokken Soutpiele? And who fucked up half of London recently – the Germans again, or your own Pom students?) It's called "having an opinion" you see? There, I've disproved your point: I already think you're a doos, not because you're a Saffer but because you've got a really fokken stupid opinion.
  (BTW, the guy in the video could have been a Martian and I'd still think he sings like a cunt…)

 27. Gin & Melktert

  En dan rip hy boonop die bassline af van die Twin Peaks soundtrack.

Gooi Comment