Pick ‘n Pay smous poeflobbe koek

In Spec-takel deur griffin6 Eiertjies

poefkoek

(shot, Erwin)

Hierdie post is 96 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,336,629 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinPick ‘n Pay smous poeflobbe koek

Comments

 1. Dirk Diggler Diktros

  Die annerdag het ek moerse baie rissies saam met my vodka vir brekfis gehad.  My maag was omgekrap en my BUTT CAKE was nie cake nie maar bruin vloeistoffirigheid en magie baie opgeblaas.  Laat my dink aan n ander wysheis wat ek wil deel.  Moet nooit valium, vodka en o, ja, ek was hardlywig van weke se suip, to neem ek n hele stafie lakseermiddel – Brooklax.  Ek verval toe in n koma, van dop en valium, an to begin die lakseermiddel doen wat dit moet doen…  Ek het skytende en spuitende wakkergeword, en voor jy on se mes, weer uitgepass.  Soos ek se, hou jou butt cake met respek dop, en van dop gepraat, my bottie in my laai be die werk is so pas leeg en dis nog vroeg, so ek – omdat ek die baas is – fokof nou huistoe – eers stop vir refill – ek gaan huistoe want ek kan.  Alle base se poese.  Ha-ha-ha

 2. WilleWortel

  Die duitsers is blykbaar gek oor hierdie "eg suid afrikaanse" gereg.

Gooi Comment