Passop vir die Google Streetview tjorretjies

In Spec-takel deur griffin19 Eiertjies

Dink bietjie mooi voor jy 'n pis of 'n kak vang op die sypaadjie. Die Google Streetview tjorretjies mag dalk net 'n kiekie snap van jou kaal gat.

google streetview

Hierdie post is 127 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,250,519 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinPassop vir die Google Streetview tjorretjies

Comments

 1. kakhuis

  fokit nou kan mens die hele wereld 'n brownie gooi, cool!

 2. Poeskop

  Ek het my nou weereens BINNE IN MY POES gelag!!! Dis KAK snaaks!!!

 3. Prof. Bokdrol

  Fokken sif werfetter!!! Dit sal hom leer, hulle moet sommer sy naam ook bysit. Alhoewel, ek hou fokkol van GoogleStreetView – in my straat se fotos kan jy my kar in die driveway sien staan; nommerplaat is uitgeblank maar nou weet elke Naaigerian wat so 'n kar soek waar om een te kom haal.

 4. Dirk Diggler Diktros

  Juan  Ditsem Google, maar op n ander onderwerp, die van kak vang, ek blameer die ou in die foto nie te erg nie.  Hy lyk GROOT en STERK.  n GROOT drol met n STERK reuk.  Dink so daaraan, die enigste ding wat Tarzan oppie knie kon kry, nee dis nie Jane nie, was n drol.  As n man moet dan moet hy.  Miskie geet hy die uitaalpyp n vingernaai en dan gaan hy sy regte ketottertjie insit.

 5. pop

  Waarmee vee hy die kak af….nee jirre boet, jy kan nie so gly-gly loop nie.

 6. Vuilduif

  Ek het self al dié moove agter 'n kar gedoen. Die trick is om hom so vinnig as moontlik uit te stoot en dan skoon af te byt sodat jy nie jou hol hoef af te vee nie. As dit 'n appelkoosmagie dag is dan is jy natuurlik in die kak. Letterlik. Dan is daar ook vele tegnieke om nie op jou broek te pis terwyl jy kak nie. Ons los dit maar vir die watkykertjies om self uit te figure.

 7. David

  Van wanneer af is Naaigerians groot op Cortinas met moerse spoilers Prof?

 8. Dirk Diggler Diktros

  kakhuis !!!!  welkom terug, self het ek gewonder wat van jou geword het?  maar toe dink ek ek hallusineer alweer.  ek hoop jy het n streepsak kak gebribg wat jy kan post – ek kan doen met lag en jou blink / stink humor doen gewoonlik die ding. fire away !!

 9. Prof. Bokdrol

  Ag nee David, daar fokken "out" jy my nou! OK ek bieg ek surf WKJ omdat ek 'n closet spoiler fan is, ek raak skoons duiselig en jags as ek enigiets sien wat downforce veroorsaak. Hey luister, ek het 'n connection wat hierdie week 'n special aanhet op "chin spoilers" as jy belangstel? Fok, nou's my geheim uit, die skande is ondraaglik – ek vat sommer my Cortina en jaag van Tafelberg af…

 10. willie Damage

  ek het ook al so gekak , vele tegnieke kan aangewend word , pasop net vir daai laaste spuit , mens kan jou maklik misgis en jouself bekak , en net as jy dink 'ek is safe'  dan sit jy met n putty tussen die lieste !

 11. willie Damage

  die Goose het well n moerse pis gehad , kyk hoe loop hy in die pad in , sy moes maar seker drip dry , of haar sokkies gebruik …. 

 12. Dirk Diggler Diktros

  Vergewe my iegniransie, maar wat is n "chin spoiler"?

 13. Prof. Bokdrol

  DDD, sweer jy en David vandag saam om my naam poes te maak? Nou moet ek in die public domain erken ek weet wat is 'n chin spoiler ook nog! DDD dit staan ook bekend as 'n "airdam" en dis daai klein spoiler aan die onderkant voor aan 'n kar, dit deflekteer lug sodat dit nie onder die kar deurwaai nie en veroorsaak 'n vakuum onder die kar wat die kar aan die pad "vassuig" (d.w.s. dit veroorsaak – wag hier kom dit – DOWNFORCE!) Dit word so genoem want as die kar 'n gesig gehad het, dan het die spoiler op sy ken gesit as jy jou verbeelding gebruik. OK heavy skaam sake nou – gaan Google dit volgende keer dan hoef ek nie soos 'n doos te lyk nie!

 14. kakhuis

  hhhhhhhh DDD nee ek dink eerder ek het 'n moerse gemoedsbekakking gehad – soos jy dit stel – omdat ek nie al julle kak kon lees nie. ek het myself belowe ek gaan nie WKJ nie want ek het werk om te doen maar dit was foken erg. die dag wanneer my hol kan leer om 'n chappie te kou sal die dag wees wanneer ek nie meer WKJ nie.
   
   

 15. David

  Hehehehe Fok Prof is die al vandag iewers reeds gedoen nie? Fok, nou's my geheim uit, die skande is ondraaglik – ek vat sommer my Cortina en jaag van Tafelberg af…

 16. David

  Eks ook nie groot op die fokken streetview nie, laasweek het hulle my Sierra met die AWB stickers op iewers in Jhb afgeneem, fokkers.
  Groete Wit Boom

 17. kakhuis

  Is Google Street view Current of ok 'n jaar oud soos Google Earth? Fakit nou kan mens nie meer jou kar buite jou steek se apartment park nie

 18. Prof. Bokdrol

  Jy bedoel "real-time?" Nee dit is nie, (anders moes daar die heeldag karretjies in elke straat op en af ry…) soek jou eie huis en kyk links onder in die hoek vir die datum wat die foto geneem is. Maar dis erg genoeg dat die hele wêreld jou kan uitcheck – myne is op Krismisdag 2009 geneem – fokkers!

Gooi Comment