Makro se kief caravanner camping chair!

In Spec-takel deur griffin

Karavaanmense was nog nooit juis 'n lekker spesie nie. Ons het dit nog altyd vermoed. Maybe verstaan ons hulle net nie lekker nie. Julle weet, dit moet 'n ander leefwyse wees. Om so in 'n beknopte spasie te slaap, eet, stort en kak. Die hele familie – ma, pa, ouma, boetie, sussie en klein buite-egtelike Servaas. Alles wat hulle saamkarring moet op 'n manier donners vervoer word, so dis  heetemal te verstane dat alles half klein en kompak moet wees.

Kyk net byvoorbeeld na hierdie Springbok Caravanner Camp Chair wat jy by Makro kan aanskaf. Maats, ek wil nou nie soos 'n fokken snob of iets klink nie, maar vir R549, kan julle eerder my kniekoppe afpoes met daai stoel, wat ek sal vir 'n fok nie op so iets sit nie.

Veral nie op holiday nie…

makro camp chair

 

 

Hierdie post is 151 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,152,288 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinMakro se kief caravanner camping chair!