Laag op zak? Verkoop jou piel aan fake Dr Uba!

In Zefgatte in die nuus deur griffin

So die nuwe budget speech is gister gebraak en ons moet ons belts stywer vasmaak. Skywe en dop is duurder soos te verwagte is. Moenie worry nie, jy kan nog steeds party en jou lewenstandaard handhaaf. Miskien net sonder 'n piel of 'n oog.

Check, Dr Uba is fokken totally legit. Hy betaal lekker skille vir jou ogies, tiete, tong, piel, ballas ensovoorts. Hey, jy kan even jou hand afkap: "En hoeveel vir hierdie hand, Dr Uba? Ek het hom net vir draadtrek gebruik. Baie goeie toestand"

Wel, hier is sy pryslys volgens sy website:

I pay keen cash for:

Eyes (up to R5000 in cash)
Breast (up to 1800 )
Tongue (up to R2500 in cash)
Rhino Parts (available at the clinic)
Tesicles (up to R1600 each)
Kidney (up to R3800)

Jy check, tiete is meer werd as ballas. Ons is ook verheug om te sien dat hy renoster parts verkoop. Totally legit. Too legit to quit.

Voor jy jou panty in 'n knoop kak – hierdie is 100% fake en is deur 'n ad agenecy genaamd Tequila gedoen einde Januarie. A "future trends en digital" agency. There you go. Sorry om julle bubble te bars, stupitte ad agency. Ons check julle fokken kallers. Gaan spandeer bietjie tyd en maak julle eie fokken website reg.

dr uba

Hierdie post is 176 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,695 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinLaag op zak? Verkoop jou piel aan fake Dr Uba!