Drie liter Ford, twee liter brannas, ‘n Buddy Coke en een blokkie ys.

In Spec-takel deur griffin18 Eiertjies

Maats, ons is jammer dat ons dit aan julle doen, maar daar is net nie fokken einde aan zef karre hierdie week op Watkykjy nie. Ons het self al so paar keer bietjies-bietjies in ons monde gekots. Ongelukkig bly ons in Zef-Afrika, so hierdie kak sal nooit ophou nie. As ons die inbox met die Bloemhofdam moet vergelyk, staan ons op so 110% vol. Dit raak nou soos Gauteng se weer hier op Watkykjy – die vooruitsigte lyk nie goed nie. Volgende week moet ons ongelukkig weer die sluise oopdraai.

Kyk byvoorbeeld na die volgende submission – bakkies is veronderstel om utility vehicles te wees, maar mense insist daarop om te over capatilize op goed soos Airbus A380 vlerke. Die volgende move is dat die sak sement wat jy by Builder’s gaan oplaai langs jou moet ry met ‘n seatbelt aan. Die teendeel is ook waar. Mens sien gereeld mense wat 15 meter se two-by-four in hulle Corsa’s rondry. Hulle sit hom by die boot in, skuins deur die voorvenster en sommer ook in tot agter die eiers vir die outjie wat geduldig op sy skoetertjie by die robot sit en wag vir ‘n groenlig.


Griff,

Check hierdie kak uit, vandag afgeneem by in die Builder’s Warehouse parkering, Ysterplaat, Kaapstad!! Fok, net in Brakpan of in die Kaap. In hierdie geval laasgenoemde.

Johann

Fokken Zef

Meer Zef

Zef

Hierdie post is 288 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,251,770 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDrie liter Ford, twee liter brannas, ‘n Buddy Coke en een blokkie ys.

Comments

 1. wie wil weet

  HHaai ouens dit is seker een van one time airlines se nuwe jets hulle het so baie kak met die huidige vloot gehad

 2. Willem Wikkelspies

  Daai myths is waar van Brakpan. Gewoonlik sal jy 'n ou in sy beste wit gaas vest sien met so paar brandewyn vlekke op met een moerse snot en daai TOP GUN sonbrille met 'n dop in die een hand en half-lyf by die venster uit hang en skree haaai jou lekka ding! O en dan ry hy nog 'n Ford Cortina XR6 met helder neon groen fur op die dash. Dit match sy kaki broek en croks mooi as hy gaan gwais kry by die shop op die hoek. (no change, take chappies)

 3. Zepher

  Check daardie fake brake discs moontlk die mees tappet after market accessory wat bestaan dis erger as 3spoke mags.
  Fokket ek oorweeg na 'n ander land toe fok waar sulke kak nie gebeur nie, Swede of iets.
   
  Dis Epic Phailcakes en Zef to the "F"

 4. pieter

  fokkit kyk daai disck brakes lyk soos asdrom deksels, ek sien net nie calipers om te kan briek nie?

 5. Willem Wikkelspies

  Pieter, ek glo daai model het uitgekom met drom briekke reg rondom. So as hy skielik moet briek dan kry jy hom eers tot stilstand kom by die volgende robot.

 6. Poeskop

  Fokkit ouens, EK het gister die 3 fotos geneem , maar ek het myself BINNE IN MY POES gelag toe ek DIE FOKTROK in die parkeerarea sien staan. Dis SO fokken zef, ek wil opgooi!!!!

 7. Poeskop

  Maar ek moet in hierdie kont se defense noem dat sy GT badge voor op die gril GT lees en nie TG nie!!!! Bwahahahaha, bly nogsteeds faktap!!!

 8. Jakes

  Fokkit. 'n Scrapmetal dealer kry trane in sy oe as hy so baie aluminium by mekaar sien. Cool bly darem maar cool. 

 9. Mike

   
  Ek wil die kar koop vir daai white oak dude. Ek sal selfs vir hom die awb stickers organize.

 10. Vuilduif

  Sy pa het hom seker geslaan toe hy klein was of iets. Of dalk in die hol genaai. Of sy buddies gekry om hom in die hol te naai. Hoe dit ook al sy, êrens het daar drasties iets verkeerd gegaan in hierdie arme siel se lewe. En obviously het dit nog nooit reggekom nie. Maar fok hom anyway, dis nie nodig om ander onskuldige mense bloot te stel aan sulke kak nie!

 11. Dirk Diggler Diktros

  Dis n wheelie fan.  Waar nis kakhuis as n mens hom nodig het?

 12. willie Damage

  ek sal trauma beradding moet kry vir die een , na die AWB fokkin van ….

 13. Dirk Diggler Diktros

  Naai hy on die bakkie – nee, dis n trokkie.  N hond eet uit n bakkie.  Nou, OK, Naai hy in die trokkie?  Ek wonder watse chick sal op die trokkie die agurkie laat kwaadmaak en dan die trokkiedrywer se trilletjie laat wegsak tot teen sy ertjies ?  Of is hy dalk n boudboef ?  Enige kommentaar ?

 14. wit rot

  dit is een van die better opgevokte karre as wat ek al gesien het.dit is nog al nice i mite ad

 15. Prof. Bokdrol

  Witrot, de less dat yoo ads, de fokken better fôr uss ôl, nê?
  DDD mens herken jou onbedaarlike alomvattende jagsheid (OK ek gee toe, ek het die term by 'n anner WatKyker ge-plagiaat!) in jou digkuns, en mens sal sukkel om iets by te voeg…behalwe dat dit nogal gepas is dat hierdie fokkietrokkie in dieselfde foto as die woord "bizarre" verskyn.

 16. Dirk Diggler Diktros

  Prof B !!  Weereens my uitgevang.  Hoe se hulle?  n Roos by enige ander naam is steeds steeks??  Wat kan ek se as ek "in touckmet my inner tril is?  Drie terapeute oor ses jaar het al moed opgegee.  Na ses jaar se terapie – en die spring van een sielkundige kan ek se:  Ten minste weet ek:  "Hoe minder die wrywing hoe verder kom jy."  Sy was n lekker looi.  Blykbaar in touch gekom met haar innerlike wellus.  Ek weer, het in touch gekom met my ovum leegmaak. Daai leeg en tevrede gevoel.   Anders gaan dit goed by vernon se braai, en daar ? 

Gooi Comment