Wie’t my skille ge-zoi?

In Spec-takel deur griffin30 Eiertjies

standard bank

Hierdie post is 340 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,251,713 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWie’t my skille ge-zoi?

Comments

 1. peter

  fok lyk my n R1000 is kleingeld vir jou… kan ek n miljoen leen?

 2. Eugene Terreblanche

  dis seker daai ander pielbek wat griffin gese het met sy lekke eskom pension wat mos heeldag by die huis sit en snot pik

 3. pop

  Trek boet trek – dis 'n bankfout in jou guns, vorder in.

 4. wolfie

  hoe de poes kan enige iemand so fokkin baie geld he en moan oor n fokken R1000.00 plaas hy bly wees en happi is dat hulle nie die hele rekening leeg trek nie

 5. Roubert

  Vok julle, daai is my ATM slip wat gister weggeraak het. Ek soek dit om te sien wat my available funds is, want ek dink ek het dalk te min geld oor om op die atm 'n balance check te doen. Wil net 'n donnerse brood gan koop.

 6. kakhuis

  ja pop, dis net jammer ek dink die bank sit 'n foken limiet op die bedrag wat jy kan trek anders is iemand se jaar gemaak, of het jy 'n case as jy 'n lawyer gaan sien? daai ou het ongelukkig nie die lotto gewen nie want een of ander kont het weer iewers opgefok <same old same old>. wonder of die bank bankrot sal wees as jy die saak wen?

 7. Bulperd

  Ek dink dit is hoe die poes van sharemax se rekening moet lyk nadat hy almal se fokken geld gesteel het.

 8. Bra Joe

  @Bulperd. Nee tjom, sy rekening is plat, maar hy het amper soveel in eiendomme…..

 9. Manne-wa-lus

  Met so 'n stywe uhmmm….bankrekening, sal ek 'n sugardaddy sterk oorweeg!!!!!!!

 10. JP

  Ek is bekommerd oor ABSA bank se toekoms en of hy sy deure kan oophou. Ek het nou die dag gaan geld trek uit my spaarrekening toe kom daar 'n strokie uit wat se "insufficient funds available".

 11. Manne-wa-lus

  Met so ‘n stywe uhmmm…bankbalans, kan daardie outjie maar nader staan!!

 12. Manne-wa-lus

  Ek”s meer bekommered omdat my squueze MYPENIS ingetik het as ‘n password en nou nog op suicide watch is nafat die site hom tune “password too short” (het nie geweet mansmense is so sensitief nie, lmga!)

 13. dirk diggler diktros

  dis proteas slushfund dobbelgeld. skelm ma-naaiers.  sies.

 14. Author
  griffin

  Kyk, die waarheid maak soms seer, maar nie so seer nie. Jy kan drie digits wegvat dan is jy nader aan Die Antwoord.

 15. Verbaas

  Ek het die antwoord – dis die klomp van Power Balance se rekening. Nou weet ons presies hoeveel idiote daar tussen ons rond beweeg. Ten minste is hulle almal goed gebalanseerd – nou moet hulle net oorreed word om griffin se gedroogte goue honde stront te koop.

 16. Android

  Fok, ek moet ophou om my slips weg te gooi, nou-nou is hulle or die hele blerrie internet…

 17. Genuis

  Iemand het jou kaart gesteel en geld getrek, maar jy sit dan met die slipie ? ? 🙂

 18. Vlaknaai

  jirre jissis , ek spring sommer by van stadens af – as ek net kan n lift kry tot daar ….

 19. piet

  Lyk soos Julius Malema se bankrekening. 

Gooi Comment